O nama


IMG_2281.jpg

MAGICSHINE, robna marka koja je sinonim za osvetljenost i pouzdanost, je lider na tržištu visokih performansi bicikla. MAGICSHINE svetiljke najčešće primećuju noćni vozači širom sveta. Kroz korisničke preglede i istraživanje i razvoj, naši proizvodi su bili u prvom redu sportske LED svjetlosne evolucije.


Da bi održali zamah, naši profesionalni inženjeri i dizajnerski timovi uvijek žele ponuditi povećane performanse u značajnim proizvodima MAGICSHINE. Mi verujemo u inovativnost, pouzdanost proizvoda i slobodan duh. Marka MAGICSHINE brend dobija globalno priznanje za izuzetno. Kada izaberete MAGICSHINE proizvod dobijate najbolje vrijedno rješenje za osvjetljenje za vaše outdoor i podvodne sportove. Odaberite MAGICSHINE, uživajte u neograničenom noćnom jahanju.


MAGICSHINE USA, sa sjedištem u Los Angelesu, u Kaliforniji donosi vam proizvode koji su razumno cijene u poređenju sa konkurentnim proizvodima i pružaju vrhunski kvalitet rada na mnogim noćnim vožnjama. Za većinu nas, sport i život imaju jedan zajednički imenitelj. To ne bi bilo kako brzo da ga dovršite, već koliko uživate.


Stojimo iza onoga što prodajemo 100% i garantujemo vaše zadovoljstvo. Naša svetla su alati koje možete iskoristiti da vam pomognu u vožnji biciklom, trčanjem, pohodom i radom kroz vaš svakodnevni život i da budete tamo kada želite da se izvučete u te rigorozne avanture trailblazinga. Želimo da razumemo široku paletu opcija za vaše potrebe sportskog osvetljenja, kao i vašu džepnu knjigu. Od početnika do profesionalca, nudimo najbolji proizvod i mir uma koji dolazi od saznanja da je vaše svjetlo izgrađeno prema najvišim standardima kako bi se garantovala Vaša sigurnost.


Naš cilj je da pružimo najkvalitetniju robu po izuzetno konkurentnim cenama. Radujemo se vožnji. Neka avantura počne.