2 baterija baterija za punjive baterije od celije

2 baterija baterija za punjive baterije od celije

Izrađen na bazi 2-ćelijskog baterijskog paketa MJ-6092 za MJ-900, je novo dizajniran i dizajniran MJ-6112, kompatibilan sa svim Magicshine svetiljkama, preporučuje se za MJ-900 i MJ-900B. 6112 se može puniti putem USB-a i moći je da napaja vaše mobilne uređaje. Tradicionalni okrugli utikač ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Izrađen na bazi 2-ćelijskog baterijskog paketa MJ-6092 za MJ-900, je novo dizajniran i dizajniran MJ-6112, kompatibilan sa svim Magicshine svetiljkama, preporučuje se za MJ-900 i MJ-900B.

5.jpg

6112 se može puniti putem USB-a i moći je da napaja vaše mobilne uređaje. Tradicionalni punjači za okrugle utičnice takođe će raditi na ovoj verziji baterije, a napojni kabl se sada može odvojiti i zamijeniti s poklopcem poklopca silikonskog priključka kada želite samo koristiti bateriju kao mobilnu mrežu.

4.jpg

Zajedno sa USB ulazima i izlazima, indikatori su zeleni LED indikatori, od kojih svaka predstavlja 30% ukupnog kapaciteta sa poslednjih 10% na jednom trepćuću svetlost. Pokrivanje porta je pričvršćen silikonski poklopac koji obezbeđuje vodonepropusni zaptivač na metalne unutrašnjosti.

3.jpg

Kao i ranije, baterija je ugrađena u upravljački čip da bi omogućila čak i snagu da izvuče ćelije i da poveća maksimalnu dužinu života. Ovo takođe obezbeđuje over-charge, over-pražnjenje i zaštitu od prenapona. Uobičajeni dodatak za bateriju je uključeni najlonski remen.Hot Tags: 2 ćelija usb punjiva bicikla lagana baterija, iz SAD, trgovina, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit