4 baterija baterija za punjenje baterije

4 baterija baterija za punjenje baterije

Kompatibilno sa svim Magicshine svetlima sa okruglim utikačem je nova baterijska baterija MJ-6116 koja se može puniti od 4 ćelije. Ova baterijska baterija od 4 ćelije je veoma prilagodljiva, jer obezbeđuje preko 4 sata rada za manje svjetla kao što je MJ-900 i gotovo sat i po na velikom svjetlu od 3000 plus lumena ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kompatibilno sa svim Magicshine svetlima sa okruglim utikačem je nova baterijska baterija MJ-6116 koja se može puniti od 4 ćelije.

3.jpg

Ova baterijska baterija od 4 ćelije je veoma prilagodljiva, jer obezbeđuje više od 4 sata rada za manje svjetla kao što je MJ-900, a gotovo sat i po na velikom svjetlu od 3000 plus, kao što je MJ-906. Sa kapacitetom od 5200mAh predstavlja i 2 punjenja na većini modernih mobilnih telefona.

5.jpg

Izlaz od 7.4V je isti kao i njegov prethodnik MJ-6096, kao i kod multi-zaštitnog kruga koji produžava maksimalni vijek trajanja baterije, kao i obezbeđivanje prekrivanja, prekomernog pražnjenja i prenaponske zaštite, osiguravajući sigurno korištenje i vrh performanse iz vašeg bicikla.

2.jpg

Sada se može naplaćivati ​​i preko starog punjača Magikehine za okrugli priključak i Micro-USB-a, trenutni kapacitet baterije se lako može proveriti pomoću 3 zelena LED indikatorska svjetla.

4.jpg

Vodootporni poklopac od silikonskog porta za bočne konektore punjača je isporučen kao osnovni dodatak zajedno sa najlonskim kaiševima za pričvršćivanje baterije na donjoj cevi.


Hot Tags: 4 ćelija baterija za punjenje baterija, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit