MJ-902 Super Bright Rechargeable Cree LED Mountain Bike Light Kompleti

MJ-902 Super Bright Rechargeable Cree LED Mountain Bike Light Kompleti

Prednje svjetlo 2000 lumena sa sigurnosnim svjetlom za zadnje svjetlo sa zadnjim upozorenjem. MJ-902 je premium kombinacija biciklističkih svjetala koja je dovoljno svijetle i cjenovita za masa većine vozača. Dolazi sa bežičnim daljinskim upravljačem i 5.2Ah Li-ion baterijom, omogućavajući 3 sata kontinuirane upotrebe.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

MJ-902 je tako kompaktan i poseduje ožičenu kablovsku mrežu, njegova visina puta je uglavnom data. Iako težina sistema nije sasvim mala, kućište svetlosti je dovoljno male da bude zabava veličine Snickers bar. Ovo obezbeđuje najmanje dve prednosti. Za jedno, kompaktna veličina ne sprečava vas da montirate drugu dodatnu opremu na vašu ručku, kao što je letilica GPS trake. Drugo, veličina čini svetlost inherentno laganom težinom koja sprečava tresenje ili gnječenje. Stil za montažu za ovo svetlo koristi jednostavan remen sa dve pozicije za dodatnu opremu i napetost. Nedostaje palac koji bi učinio uklanjanje i instalaciju mnogo lakšim. Osim toga, osnova svetlosti je dobro postavljena i sistem ostaje stavljen. Opet, skoro nema kretanja svetlosti.


MagicShine je vozačima dao mogućnost da sami upravljaju žarom ili sa pozadinskim svetlom povezanim preko "Y" kabla / splitera. Ovi priključci su čvrsti, možda čak i malo suviše čvrsti, ali sumnjam da će se krajevi kablova probiti sa nekom upotrebom. Rad svjetla može se postići na dva načina, oba su vrlo intuitivna. Možete da kružite kroz svako od postavki prednjeg ili zadnjeg svetla pomoću dugmeta koji se nalazi na vrhu svake odgovarajuće svetlosti ili možete koristiti jednostavni daljinski prekidač koji se može povezati sa bilo kojom površinom slično cijevi. Kada upravlja svetlom po sebi, daljinski upravljač izgleda beznačajno. Međutim, ako i vi koristite zadnje svetlo, ili ako ste postavili svetlo na mesto gde je teže doći _ reći na vrhu šlema _ daljinski upravljač je veoma zgodan. Donekle kompaktan baterijski paket koji se sastoji od 4 18650 baterija izgleda kao dobra ravnoteža protoka i konzervativne veličine. Punjenje se postiže tradicionalnim AC punjačem koji je uključen u vašu meku školjku.


Sadržaj kutije

Prednja svetla

Zadnje svetlo

Bežični daljinski upravljač

Rubber 'o' prstenovi

Baterija 7.4V 5.2AH

Punjač

Najlonske trake

Garantni list

Y kabl ili Y adpater

Engleski korisnički priručnik


Težina

2.12 oz

Dimenzije

2.76 x 1.97 x 1.97 inča

Izvor svjetlosti

Ultra svetlo crvena LED dioda

Svetlosni tok

10 lumena

Školski materijal

Aluminijumska legura i plastika u završetku oksida

Prekidač

Prekidač za bočni klik

Režimi rada

Visoki / Niski / Blic

Baterija

250mAh punjiva baterija

Indikator napajanja

N / A

Runtime

5 sati pri 100% osvetljenosti

Vodootporan

IPX4

Veličina

L52 x W28 x H36 mm

Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5.jpg

Hot Tags: MJ-902 super svetlo punjive kree LED planinski bicikl kompleti svjetala, iz SAD, trgovina, jeftini, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit