MJ-898 Biciklistička kaciga sa ugrađenim LED pozadinskim osvetljenjem za bicikliste na cesti

MJ-898 Biciklistička kaciga sa ugrađenim LED pozadinskim osvetljenjem za bicikliste na cesti

MJ-898 je biciklistička kaciga sa ugrađenim LED svetlom. Prednja svetla od 350 lumena su tu da osvetlavaju vašu stazu dok se obrćeju singlovi i zadnje svetlo upozorenja da bi bili sigurni da ste na putu viđeni automobilima i drugim biciklistima. Ne treba vam biciklistička svetla sa ovom šlemom.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sa svojim LED svetlom od 350 lumena, bočnim signalnim svjetlima i zadnjim sigurnosnim svjetlom, MJ-898 oslikava funkcije različitih svjetala bicikla za sve oko sigurnosti i svestranosti. Sve u jednom dizajnu sa tehnologijama i iskusnim iskustvom stečenim od dugogodišnjeg iskustva iz biciklističke industrije i povratnih informacija od naših profesionalnih osoblja, serija bicikla Genie serija je izvrsna zamjena za naše postojeće svjetiljke za bicikle na putu ili kao odlične komplementarne ili rezervne kopije Svjetla.


Prednja svetla

Prednja svetla kacige su jedinstveni XP-G2 LED sa maksimalnim svetlosnim fluksom od 350 lumena (4,5 w), a ugao greda je 30 stepeni i može se naginjati nagore ili nadole za 20 stepeni. Može se kontrolisati pomoću daljinskog upravljača ili prekidačem na vrhu šlema.


Sigurnosne svjetiljke

Bočni svetlosni signali i zadnja svetla upozorenja su SMD LED i mogu se kontrolisati samo putem bežičnog daljinskog upravljača. Okretni signali pokrivaju velike površine na bočnim stranama kacige za maksimalnu vidljivost. Zadnje sigurnosno svjetlo je "inteligentno" slično našem MJ-898 pametnom zadnjem biciklu, sa ugrađenom tehnologijom detekcije pokreta. Njegova svjetlosna struktura i izlaz će se automatski promijeniti na osnovu brzine i uslova okoline za maksimalnu vidljivost.


Baterija

Kutija za bateriju nalazi se iznad glave iznad čvora na čelo i ima kapacitet za dvije 18650 litijum-jonskih baterija.


Runtime

Max runtime sa jednim 18650 baterijom:

Prednja svetla: nešto više od 4 sata na najvišem nivou, 5 i po sati na srednjem i 10 i po sati na niskom nivou, preko 11 sati u režimu rada blica.

Zadnje svetlo: 17 sati na 100%, 65 sati u brzom režimu rada, 98 časova na modu pulsiranja, 96 sati u režimu spora blica i režim upozorenja obezbeđuje više od 107 sati trajne upotrebe.

Desni i levi okretni signali: 11,7 sati konstantne upotrebe.


Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-898 biciklistička kaciga sa ugrađenim LED pozadinskim svjetlima za cestovne bicikliste, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit