MS-622 Clip na USB punjivoj LED biciklističkoj zaštitnoj svjetiljki za noćni biciklizam

MS-622 Clip na USB punjivoj LED biciklističkoj zaštitnoj svjetiljki za noćni biciklizam

Klip na dizajnu čini ovaj svetlost kompatibilnim sa većinom aktivnosti na otvorenom prostoru. Sa 5 sati rada, MS-622 sigurnosno svjetlo su savršene za vašu biciklističku kacigu, leđa za penjanje, bicikle, kućne ljubimce ili djecu. Pogodno se napaja preko USB i potpuno vremenski dokaz.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jedinstveni pojedinačni LED dizajn urbanih biciklističkih svetiljki napravljen za gradske ljude koji vrše, menjaju i učestvuju u svim vrstama aktivnosti u uslovima slabog osvetljenja. USB punjiva, mala veličina i super lagana težina, 3 načina na koji možete izabrati, ova svetla se mogu koristiti za trčanje, biciklizam, skateboarding, lebdeći ukrcavanje ili samo šetanje vašeg psa.


Svetlosti su suviše svetle, i verovatno će izazvati nesreće kao bez svjetla, verovatno još više. Dizajnirali smo prednje svetlo da koristimo bijelu LED, 30 lumena, zadnje svetlo, crvenu LED lampu na 10 lumena, dovoljno svetla da privuče pažnju, ali ne uznemirava druge. Oba svetla u ovom setu mogu se podesiti na High, Low i Flash mod, a mogu trajati 5 sati svake pri punom osvetljenju, 10 sati u režimu blica. Vreme punjenja je brzo 1.5 sati.


Kada su u pitanju sigurnosna rasvjeta, apsolutno ne želite da idete na jeftin put i da ih nepoznate tokom vožnje, kada je put samo malo neraven, ili da se poklopac svetlosti pada, jer ste ga rukovali sa malo Mnogo sile. Izgradili smo MS-622 urbani sigurnosni biciklistički set s anodiziranim tijelom od aluminijumske legure, izradom stručnog nivoa i IPX4 dizajnom, koji će vam pružiti dugi niz godina.


Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 clip na USB punjivom LED biciklu sigurnosno svjetlo postavljeno za urbani biciklizam noću, iz SAD-a, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit