Najbolji biciklistički prednji svet

Najbolji biciklistički prednji svet

Iz osnove jednog od naših najpopularnijih svetala za planinske bicikle, MJ-906 dolazi novo-dizajniran MJ-906B. Ispalo je kao jedan od naših najboljih svjetala za planinski bicikl. Sve što je postiglo uspeh je proučavano, poboljšano i prošireno u 906B. 5xCREE XM-L2 LED su u mogućnosti staviti ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Iz osnove jednog od naših najpopularnijih svetala za planinske bicikle, MJ-906 dolazi novo-dizajniran MJ-906B. Ispalo je kao jedan od naših najboljih svjetala za planinski bicikl.

2.jpg

Sve što je postiglo uspeh je proučavano, poboljšano i prošireno u 906B. 5xCREE XM-L2 LED diode mogu da izdrže i održavaju 3200+ stvarnih lumena svetlosti u trajanju od 1.2 sata. Temperatura boje će biti malo toplija od dnevnog opsega od 6k. Smer bež nije ni previše visok niti previše širok. Profili za rasipanje toplote su takođe poboljšani za bolje performanse. Baterija je sada i DC i USB punjiva i može se koristiti kao telefonski punjač.

3.jpg

Raznovrsna kontrola preko Bluetooth aplikacije omogućava 906B da bude više od MTB svetla. Osvetljenost se može slobodno podešavati između 1% i 100% na bilo koji od načina svetlosti. Dakle, ako se vozite na gradskim ulicama, takođe ste pokriveni. Jednostavno okrenite točkić, čak i sa 10% i dalje je 300 plus lumena, što bi bilo dovoljno da biste bili vidljivi dok će vam bliski vozači zahvaliti za to. Uz zadatu 4-ćelijsku litijumsku bateriju možete držati svetlo na desetine sati.

4.jpg


Hot Tags: najbolja vožnja bicikla, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit