Eagle F3 punjiv planinski biciklistički prednji svjetlo, najsvetlija prednja svjetla za bicikle

Eagle F3 punjiv planinski biciklistički prednji svjetlo, najsvetlija prednja svjetla za bicikle

Svetiljka bicikla iz serije Eagle, idealna za Enduro, trail i offroad biciklizam.
3000 lumena stvarnog izlaza sa kontrolom točkova / poplave. Potpuna svetlosna kombinacija je tu kada vam zatreba.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pored svijetlosti, možete odabrati bilo koji obrazac snopa koji vam je potreban, prebacite se na dvije gornje LED diode i imate odličnu tačku koja baca put, put u daljinu, prebacite se na LED dno i udite, imate širinu Penjite pravo ispred vas na stazu samo tamo gde vam je potrebno. Ako želite obe opcije zajedno, onda je to moguće. Takođe možete odabrati opciju za napajanje koji vam je potreban od 10%, do 25%, 50%, 75% do 100%.


Baterija kao što smo spomenuli je BIG teška na 510 grama i drži 8 x 18650 Li-ion baterija. Ova baterija će pokrenuti vaš Eagle F3 u trajanju od 1,6 sata na punom kapacitetu od 3000 lumena (stvarni), ali na 10% - tako da će 300 lumena trajati 32 sata, tako da je idealno ako ste na celom nighteru i možete nositi ekstra Težina!


Eagle F3 svetlosna glava je veća od bilo kog od ostalih modela Magicshine. Ova promjena veličine dovela je do toga da Magicshine promeni sistem montiranja na jaču konzolu u obliku talona, tako da svetlo ostaje čvrsto. Svetlosna glava ima 4 CREE XM-L2 LEDS postavljene specifično za davanje opcija snopa; Dve gornje LED diode daju vam snop, a dve donje LED diode vam daju širinu snopa samo tamo gde vam je potrebno. Baterija je 8,8 Ah u dobrom vremenu. To je sjajna kombinacija!


Za promenu opcija možete koristiti klizač prekidača na vrhu svetleće glave, ali vam se takođe može dopasti novi i poboljšani dugme za daljinsko upravljanje, što vam omogućava da držite ruke od svetlosne glave i promenite režime koristeći prekidač koji se nalazi bliže rukama, Svetlija glava takođe pokazuje indikator napajanja baterije, kada se svih pet svetli, imate 100% bateriju pošto se smanjite na 4 to pokazuje bateriju od 80%, 3, 60% sve do jedne LED kada je potrebno da se odbije Moć i dođite kući!


Svetiljka F3 se prikačuje na rešetke sa robusnim držačem u obliku talona, to je velika promena za Magicshine, ali čini se da deluje dobro. Baterija 8.8Ah ima svoj sistem za montažu, opet je drugačiji od čega je Magicshine ranije koristila. U osnovi, nosač za pričvršćivanje je vezan za vaš bicikl sa vijcima ili velcro opcijom, kada je jednom pričvršćen, on ostaje na mjestu na vašem biciklu, a baterija se klizi i uključi kad i kada vam zatreba ili vam treba punjenje.

Napominjemo da se punjač i konektori razlikuju od ostalih svetala u opsegu Magicshine.


Dizajn

Svetla glava Eagle F3 je veća od bilo kog od ostalih modela Magicshine, težine 208grama. Ova promjena u veličini je dovela do toga da Magicshine promeni svoj sistem montiranja na jaču konzolu u obliku talona, tako da svjetlo ostaje čvrsto gdje ga želite. Svetlosna glava ima 4 CREE XM-L2 LEDS postavljene posebno da bi vam pružile opcije snopa koje sam ranije spomenuo; Dve gornje LED diode daju vam snop, a dve donje LED diode vam daju širinu snopa samo tamo gde vam je potrebno - pravo ispred bicikla. Baterija je velika u težini od 510 grama, ali treba da bude za napajanje 3000 lumena svetlosti u pristojnom vremenskom periodu. To je sjajna kombinacija!

Imajte u vidu da su svi priključci i ožičenje za ovu novu lampu nadograđeni i da nisu kompatibilni sa ostalim svetlima u opsegu Magicshine, konektori su kvadratni!


Montiranje

Svetiljka F3 se prikačuje na rešetke sa robusnim držačem u obliku talona, to je velika promena za Magicshine, ali čini se da deluje dobro. Baterija 8.8Ah ima svoj sistem za montažu, koji se razlikuje od bilo čega što je prethodno koristio Magichsine. U osnovi, nosač za pričvršćivanje je vezan za vaš bicikl sa vijcima ili velcro opcijom, kada je jednom pričvršćen, on ostaje na mjestu na vašem biciklu, a baterija se klizi i uključi kad i kada vam zatreba ili vam treba punjenje.


Baterija

Baterija kao što smo spomenuli je BIG teška na 510 grama i drži 8 x 18650 litijum-jonskih baterija. Ova baterija će pokrenuti vaš Eagle F3 u trajanju od 1.6 sati na punom 3000 lumena izlaza, ali na 10% - tako da će 300 lumena trajati 32 sata, tako da je idealno ako ste na čitavoj nijansi i možete nositi dodatnu težinu!

Napominjemo da se punjač i konektori razlikuju od ostalih svetala u opsegu Magicshine.


Beam

Možete odabrati bilo koji uzorak snopa koji vam je potreban, prebacite se na dvije gornje LED diode i imate sjajnu tačku koja baca put, put u daljinu, prebacite se na LED dno i dolazite, imate širinu snopa ispred Stavi se na stazu samo tamo gde vam je potrebna. Ako želite obe opcije zajedno, onda je to moguće. Takođe možete odabrati opciju za napajanje koji vam je potreban od 10%, do 25%, 50%, 75% do 100%. Iskreno, izbor je neverovatan i naći ćete nešto što vam odgovara i vaš stil vožnje.


Operacija

Magicshine Eagle F3 je malo teško koristiti za početak. Možete koristiti dugme za promenu klikova na vrhu svetleće glave da biste promenili opcije ako želite, ali možda vam se sviđa i novo i poboljšano dugme daljinskog upravljača koje dolazi sa svetlom. Ovo vam omogućava da držite ruke od svetlosne glave (tako da ga ne slučajno ne pomerate) i promenite režime pomoću prekidača koji je mnogo bliže vašim rukama, mnogo sigurnije u mom pogledu!

Glava svetla takođe prikazuje indikator napajanja baterije tako da možete lako da vidite koliko je sokova ostavio u rezervoaru. Na vrhu svetiljke nalazi se pet malih zelenih LED lampica, kada su sve pet osvijetljene, imate 100% bateriju dok se smanjite na 4 to pokazuje 80% bateriju, 3, 60% sve do jedne LED kada je potrebno Spustite moć i dođite kući!


Sadržaj kutije

Prednja svetla

Daljinski upravljač

Talon oblikovan nosač za montažu

8.8Ah 7.4V Baterija

Baterija za montažu baterija

Velcro bendovi

Punjač

Najlonske trake za montažu nosača

Vijci

Allen ključ za montažu

Garantni list

Uputstvo za upotrebuTežina

53 oz

Dimenzije

11 x 7,87 x 3,15 inča

Izvor svjetlosti

4 x CREE XM-L2 LED

Svetlosni tok

3000LM

Školski materijal

Aluminijumska legura i plastika

Prekidač

Dva top klikom i bežični daljinski upravljač

Režimi rada

High-lowbeam / high beam / low beam

Baterija

8 x 18650 Li-Ion baterija (7.4V 8800mAh)

Indikator napajanja

5-LED indikator / 5-režim rada

Runtime

1,6 sati @ 100% izlaz

Vodootporan

IPX5

Veličina

L70xW77xH53mm


Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001) .jpg


Hot Tags: Orao F3 punjiv planinski bicikl, najsvetlija prednja LED svjetla za bicikle, iz SAD, trgovina, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit