Eagle M2 MTB Nožni farovi, sistemi rasvete sa 2400 Lumena svetla

Eagle M2 MTB Nožni farovi, sistemi rasvete sa 2400 Lumena svetla

Eagle M2 LED farovi za bicikl nudi 2400 lumena stvarnog izlaza, proizvedenih od 6xCREE XP-G2 LED.
Daljinski upravljač na daljinskom upravljaču lako prebacuje LED između spotova i poprečnih snopa.
Potpuna svetlosna kombinacija je tu kada vam zatreba ..

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Eagle M2 LED farovi za bicikl drže 6 * CREE XP-G2 LED diode koji daju stvarni lumen izlaz od 2400! Dizajn oka Eagle koji koristi narandžasta bočna svetla da bi poboljšao vidljivost u stranu. Eagle M2 ima robustan talon kao nosač koji se nekada povezuje sa vašim biciklom može ostati, lako za punjenje. Tri opcije izlaza, gornje LED diode daju spot svjetlo, donje LED diode daju ogroman raspon zraka i ako odlučite da osvetlite svih šest zajedno, savršeni izlaz odgovara skoro svim tipovima jahača.


Magicshine su probudili problem sa snopom s ovim prednjim svetlom za bicikl, shvatili smo da svima treba svestranost kada vozite. Šansa da koristite mesto na putu, a zatim i širi zrak kada ste van puta, ponekad vam trebaju oba. Pa, ovo svetlo ima sve. Gornje LED diode daju lijep spot snop, gdje donje šire širinu zraka daleko i široko, možete odabrati između ili ih imati sve za konačni zamah snopova između njih koristeći dugme za bežično daljinsko upravljanje.


Kao i uvek, Magicshine svetla su prilično jednostavna za korišćenje. Jednom kada sinhronizujete daljinski upravljač i glavnu jedinicu koju ste isključili, to je jednostavno, a instrukcije su uključene. Igrajte se uz uzorak snopa, razmjenite se oko intenziteta i raspršite snopa dok ne budete zadovoljni i ako ste odsutni, promjena opcija ne bi mogla biti lakša ili sigurnija pomoću daljinskog dugmeta. Pitat ćete se šta ste učinili bez ovog svetla.


Magicshine Eagle M2 dolazi sa 5.2Ah 7.4V standardnom baterijom, dajući oko 2.4 sati rada na punom naponu. Konektori su nadograđeni. Snaga baterije je označena na osvetljenom odeljku LED-a na vrhu svetlih 5 bara i imate punu snagu sve do jednog, kada je potrebno da ga izbacite niz izlazni opseg i požurite kući.


Evo gde serija Magicshine Eagle dolazi u svoju, više se ne oslanja na sistem o o prstenu za postavljanje Eagle M2 bicikla za montažu na bicikl za nekoliko minuta pomoću alen ključa koji je obezbeđen, a zatim ostaje stavljen do Odlučite da je trebate ukloniti .. Kada želite da uklonite svetlo sa svog bicikla kako biste ga držali sigurni od beskrupuloznih u našem društvu, samo jednostavno odvojite glavu glave i odlazite. Jednostavno, brzo i veoma pametno.


Bikeradar Most Wanted Review

Eagle M2 je nova jedinica specijalista osvetljenja Magicshine. Koristi dvoredni LED aranžman sa tri niže poplave i tri gornja tačka. Odlična svestranost, pokrivenost i vrijednost, vrhunska MTB rasvjeta. Sa maksimalnom izlaznom snagom od 2.400 lumena, Eagle M2 je ozbiljno jako svetlo kada vam je to potrebno, široko rasprostranjeno / kratko dosegnuto svetlo za penjanje ili usko rasprostranjeno / dugo dosegnuto svetlo za eksploziju. Glavna jedinica lako se odvaja od stabilne, polu-trajne trake za bravu, a baterija čvrste kutije ima dva gumena traka za sigurnost, a traka Velcro da drži kabal. Pouzdanost magike je oduvek bila dobra. Težina: 173g (Jedinica) + 301g (Baterija) = 474g

图片 1.jpg

Magicshine Eagle M2 ima šest ultra-sjajnih LED dioda, a tri na vrhu projektuju spot svjetiljke, a tri na dnu široka poplava. Postoje tri režima svetlosti - možete da pokrenete svih šest LED-a ili izaberete između dva reda pojedinačno. Podešavanje osvetljenosti i režima se može izvršiti na samoj lampi ili preko daljinskog upravljača. Eagle M2 stvara dobar bazen u blizini točkova, što je odlično za tehničku vožnju, to bi trebalo da bude na vašoj listi želja.


Sadržaj kutije

Magicshine Eagle M2 prednja svetla

Bežični daljinski upravljač

Držač ručice

Baterija 7.4V 4.4Ah

Punjač

Tri trake

Allen ključ za montažu

Garantni list

Korisnik Manuaul, uključujući daljinski sinhronizacijski modulTežina

33 oz

Dimenzije

7,87 x 6,3 x 3,15 inča

Izvor svjetlosti

6xCREE XP-G2

Svetlosni tok

2400LM

Školski materijal

Aluminijumska legura i plastika

Prekidač

Dva top kljuća i bežični daljinski upravljač

Režimi rada

100% -75% -50% -20% -10%

Baterija

4400mAh Li-Ion baterija

Indikator napajanja

5-LED indikator / 5-režim rada

Runtime

2 sata pri 100% osvetljenosti
16 sati na malu snagu

Vodootporan

IPX5

Veličina

L63xW54x43mm


Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001) .jpg


Hot Tags: Orao M2 MTB noćni jahač, sistemi rasvete sa 2400 lumena svetla, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit