Eagle 600 Najbolji rangirani LED bicikli za LED punjenje, biciklističke svjetiljke na cestama

Eagle 600 Najbolji rangirani LED bicikli za LED punjenje, biciklističke svjetiljke na cestama

USB punjiva i lagana težina, Eagle 600 proizvodi 600 lumena stvarnog izlaza iz dvosmjerne LED diode.
Vrhunska LED za bacanje daljinske i donje LED diode za zatvaranje u poplavama. LED ekran za intenzitet i preostala snaga baterije.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Orao 600 je prvi OLED biciklističko svjetlo Magicshine. Pakovanje mnogih novih karakteristika, sve o Eagle 600 nosi oznake Magicshine kvaliteta, vrijednosti, robusnog, specifičnog aluminijskog svjetla sa odličnom snagom snopa, USB napajanjem, jednostavnom za korištenje brzo oslobađanje i bolje od Prosječna vidljivost strane.


Dva narandžasta bočna prozora daju više vidljive strane od mnogih drugih svetlosnih svetala i okretnih nosača nosača rukohvata, tako da možete izabrati da usmerite gred na jednu stranu druge strane. Puni i niski snopovi funkcionišu preko dva Cree LED sijalica i ugrađene baterije (jedna litijum-jonska 18650 ćelija) se napaja uz pomoć USB kabla, bilo putem računara ili preko USB kabla.


Eagle 600 je prvo svetlo koje nudi dugu svetlost i kratku gredu od odvojenih Cree LED-ova. Tipično je za pristup inovacijama kompanije Magicshine i postoji prekidač načina rada na vrhu koji se može postaviti na treperav mod ako je potrebno. Sama greda nudi veliki raspon, opterećenje udaljenosti, ali snaga nije ništa bez kontrole i ovaj snop je dobro definisan, ali sa mekom prelazom oko ivica.

Sve boje osim crne su ukinute.

图片 2.jpg

Road.cc Pedal Powered Review-Robustna biciklistička specifična bicikla sa izvrsnom snagom snopa i boljem vidljivošću prosječne strane


图片3.jpg Magicshine Eagle 600 je robustan, specifičan aluminijumski svetleći svetlini za vožnju s kolutom sa odličnom snagom snopa, USB napojnom vodom, jednostavan za korišćenje za brzo oslobađanje i bolju vidljivost od prosječne strane.


图片3.jpg Magicshine je specijalista svjetala za biciklizam i ronjenje. To bi moglo da podrazumeva da će Eagle 600 Headlight for Bike biti bolje zatvoren u vodu nego neki od njegovih rivala. Tokom ispitnog perioda nije kiša, tako da smo ga ostavili u vodu za saznanje. Blistao je na punom zraku 100 minuta i ponovo napunjen bez ikakvih problema.

图片3.jpg Priključak USB punjača je primetno bolji u odnosu na prosek, a na ekranu je prikazan prozor za prikaz vremena, kako biste znali približno koliko je naplata dostupna u procentu i vremenu. Do sada je bilo tačno u roku od nekoliko minuta. Dugme za funkcionisanje snopa se nalazi direktno iza prozora displeja i veoma je jednostavno za ruke sa rukavicama.


图片3.jpg Ovo je svetlo koje je dizajnirano za put, a ne za korisnike puteva. Dva narandžasta bočna prozora daju više vidljive strane od mnogih drugih svetlosnih svetala i okretnih nosača nosača rukohvata, tako da možete izabrati da usmerite gred na jednu stranu druge strane. Puni i niski snopovi funkcionišu preko dva Cree LED sijalica i ugrađene baterije (jedna litijum-jonska 18650 ćelija) se napaja uz pomoć USB kabla, bilo putem računara ili preko USB kabla. Nema uključenog punjača, ali oni koštaju samo nekoliko funkcija. Potpuno punjenje sa prazne traje oko pet sati, ali možete u svakom trenutku dopuniti.


图片3.jpg "600" u nazivu odnosi se na svetlost od 600 lumena, svetlija od većine USB-napunjenog svjetla i sa vrlo ravnom snopom koja je savršena za jahanje u zemljama.

Za osvetljene puteve je najslabija greda u redu. Ona se djelotvorno ponaša kao oborena svetla, a na to ćete dobiti oko šest sati rada. Prodajni spiel pominje i podešavanje blica, ali u našem uzorku nije bilo režima blica. Umjesto toga imamo četiri konstantna podešavanja snopa.


图片3.jpg Držač ručke ima tri trake za različite širine šipki. Izgledaju malo mršave, ali su mnogo teže nego što izgledaju. Nosač se lako prilega, koristeći ključ koji je postavljen za alen, i ostaje čvrsto na grubijim površinama. Lagano klikne u držač i lako se oslobađaju pomoću male ručice za brzo oslobađanje na leđima, tako da je uklanjanje kad je parkiranje gotovo trenutačno.


图片3.jpg Pogodnost je ključna ovde. To je džepno dimenziono svjetlo koje lako možete kliknuti na i izvući bicikl. Dovoljno je svetlo da osvetli svaki put, ali jednostavno je odbiti ako ne želite da zaslepljate one koji dolaze. Lično nikada ne koristim režim bljeska na prednjem svetlu, tako da nisam propustio, ali je trebalo da bude tamo.


Sadržaj kutije:

USB prednja svetla

USB kabl za punjenje

Ugrađena USB punjiva baterija 3.7V 3100mAh

Nosač nosača

Allen ključ

Garantni list

Vrećica vreće za vreću

Engleski korisnički priručnik


Težina

11.995 oz

Dimenzije

11.614 x 4.293 x 4.133 in

Izvor svjetlosti

2 * CREE XP-G2

Svetlosni tok

600LM

Materijal školjke

Aluminijumska legura i plastika

Prekidač

Prekidač sa gornjim klikom

Radni režimi

Visoka niska svetlost / nisko svetlo / treperi

Baterija

1 × 18650 Li-Ion baterija (3.7V 3100mAh)

Indikator napajanja

OLED displej: uzorak snopa + runtime

Runtime

1.5 sati @ 100% osvetljenje

Vodootporan

IPX5

Veličina

L105 x W40,7 x H72 mm

Am2 (001)

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001)

Hot Tags: Orao 600 najviše ocjenjen USB punjač za bicikl LED svjetiljke, cestovni biciklističko svjetlo, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolje, izdržljiv, kvalitetan, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit