Road bicikl LED svjetala

Road bicikl LED svjetala

MJ 902B je jedno novo dizajnirane LED ceste bicikl prednje sa 1600 Lumena Maks izlaz. Tradicionalno vozači neće ni odlučiti za male sažet s niže izlazne ili veliki Tamni s više izlaza. Na 902B dogoditi da obuhvati najbolje od oba svijeta. Zapravo je jedan od najmanjih...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

MJ 902B je jedno novo dizajnirane LED ceste bicikl prednje sa 1600 Lumena Maks izlaz. Tradicionalno vozači neće ni odlučiti za male sažet s niže izlazne ili veliki Tamni s više izlaza. Na 902B dogoditi da obuhvati najbolje od oba svijeta.

3.jpg

Zapravo je jedan od najmanjih svjetla smo napravili, dužina, širina i heightare oko palac i pol svaki, tjelesne težine manje od nešto sitno. Sigurno Stabilizirala na upravljač sa silikon o-prsten i zauzima vrlo malo nekretnina, ostavljajući dovoljno mjesta za vaše brzinomjeri, telefona ili drugog pribora. 902B stvarno omot šilo za svoj malen određena mjera, 1600 Lumena stvarni izlaz generira 2xCREE XM-L2s, pokretan 4 stanica USB punjive baterije. Termalni menadžment također poboljšan preko prethodne generacije svjetla.

2.jpg

Na 902B traje 2 sata 20 minuta na puni sjaj i je potpuno sposobna držati vlastitu na brdskim biciklima. Bluetooth je svjetlo osvjetljenja i načina rada su vrlo prilagodljive. Možda bi pokušao da postavi svjetlinu na 3% i načinu se isticati i remen seatpost kao stražnje svjetlo upozorenja. Zadani dodaci uključuju najlon Velcro trake za bateriju, o-prsten za volan gori kao punjenje kabel i silikon luka poklopac.

4.jpg


Hot Tags: led ceste bicikl Far, iz sad-a, trgovina, jeftino, popusta, najbolje, izdržljiv, kvaliteta, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit