Bojni farovi sa baterijskim kertridžom

Bojni farovi sa baterijskim kertridžom

Zbog težine osetljive na putu, eksterna baterija se ponekad namršti zbog težine i problema sa žicama koje se obrađuju, ali većina svega u jednoj svetlini ima umerenu i nisku izlaznu vrednost sa neusaglašenim izlazom lumena od početka do kraja. To su svi problemi Magicshine ima ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Zbog težine osetljive na putu, eksterna baterija se ponekad namršti zbog težine i problema sa žicama koje se obrađuju, ali većina svega u jednoj svetlini ima umerenu i nisku izlaznu vrednost sa neusaglašenim izlazom lumena od početka do kraja.

2.jpg

To su svi problemi Magicshine je rešio rešenje u Monteer-u, 1400 lumena svetlih svetala koji dolaze od dva CREE XM-L2s modela, Monteer 1400 je biciklistička lampa koja može da obezbedi ogromnu snagu.

3.jpg

Dizajn kertridža baterija omogućava lako otvaranje leđa i brzo zamenjuju baterije. Čip za upravljanje baterijom ugrađen je u svetlosnu glavu kako bi se omogućilo ravnomerno izvlačenje konstantne snage tokom čitave radnje baterije.

4.jpg

U kombinaciji sa novo dizajniranom disipacionom rešetkom na vrhu svetla, maksimalne performanse i sigurnost sa konzistentnim izlazom lumena mogu se postići istovremeno.

5.jpg

USB punjiva baterija sa višestrukim zaštitnim krugovima, Monteer 1400 biciklistička lampa je Magicshine novi ulaz 2018. godine, izgrađen je bolje od svega što smo naučili od prethodnih generacija LED svjetala.


Hot Tags: biciklistička lampa sa baterijskim kertridžima, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit