Putni biciklistički sijalicu sa montažom na šlem

Putni biciklistički sijalicu sa montažom na šlem

Da li ste biciklista na cesti koji traži umjereni izlaz, super lagano LED svjetlo sa ugrađenim sigurnosnim funkcijama? Ne tražite dalje, Allty 500 je jedan od najnovijih ulaza Magikeina u 2018. godini da biciklistima obezbedi upravo ono što traže. Jedna XP-L LED sa kapacitetom od 500 lumena ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Da li ste biciklista na cesti koji traži umjereni izlaz, super lagano LED svjetlo sa ugrađenim sigurnosnim funkcijama? Ne tražite dalje, Allty 500 je jedan od najnovijih ulaza Magikeina u 2018. godini da biciklistima obezbedi upravo ono što traže.

2.jpg

Jedna XP-L LED s kapacitetom od 500 lumena maksimalnog izlaza, koja se napaja preko inostrane 1800mAh litijumske baterije.

4.jpg

Ugrađeno u crveno zadnje sigurnosno svetlo može se kontrolisati nezavisno od svetla. Ovo je naročito korisno kada se montira na šlem. Maloprodajni paket uključuje trake za upravljač i kacigu, koji se lako mogu instalirati i obezbediti veoma bezbedno držanje. Montažna osnova svetlosti brzo i brzo koristi između gama stila i klipova.

3.jpg

Svetla za vožnju bicikla Allty 500 nemaju dodatne funkcije koje se malo koriste, što samo služi za veštačku naduvavanje svoje cene. Samo na 74g i 1.5 sati rada na najvišem osvetljenju, sa ekonomskom cjenovnom tačkom koju skoro svako može prihvatiti, savršeno se uklapa u njegovu namjenu s samo stvarnom vrijednošću i korisnošću koja se pruža svojim korisnicima.


Hot Tags: bicikla za vožnju bicikla sa kacigu za šlem, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit