Mali prikladni biciklistički farovi

Mali prikladni biciklistički farovi

Poboljšana verzija popularnog Magicshine MJ-900. 900B koristi istu CREE XM-L2 za stvaranje svoje stvarne maksimalne izlaze od 1000 lumena. Uzorak snopa nije ravno ni visok, ali savršeno okrugao, temperatura boje je nešto toplija od dnevnih. Programibilno preko Bluetooth-a sa ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Poboljšana verzija popularnog Magicshine MJ-900. 900B koristi istu CREE XM-L2 za stvaranje svoje stvarne maksimalne izlaze od 1000 lumena.

4.jpg

Uzorak snopa nije ravno ni visok, ali savršeno okrugao, temperatura boje je nešto toplija od dnevnih. Programibilno preko Bluetooth-a sa vašim mobilnim uređajima i dolazi sa novo redizajniranim USB punjivim baterijskim paketom koji obezbeđuje preko 2.2 sata rada na maksimalnoj osvjetljenosti i također nudi USB out opciju za brzo punjenje mobilnih uređaja.

3.jpg

Kišnice za odvod toplote su takođe poboljšane kako bi bile efikasnije. MJ-900B odgovara originalnom MJ-900 u svakoj specifikaciji, a potom i neki.

2.jpg

Njegova mala veličina i mala težina čine ga popularnim među putovanjima, cijeli sistem teži samo 200 grama, što je lakši od nekih od svih u jednoj svetlosti. Uz montažu na šlemu, 900B možete pretvoriti u savršeno održivo svetlo kacige, koje su neki od naših kupaca odabrali da ga rade i da ga vole. Pomoću produžnog kabla možete proširiti bateriju u ranac, što dodaje manje od 50g na glavi. Ovo će raditi lijepo s svjetlom upravljača na tamnim putevima ili planinskim stazama.


Hot Tags: mali prigodni biciklistički farovi, iz SAD, prodavnica, jeftini, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit