Super Bright Road Bike Headlight

Super Bright Road Bike Headlight

Od 3 Bluetooth svetla, 906B je najveći i najsjajniji. 3200 plus lumena proizvedenih od strane 5xCREE XM-L2s stavlja u istu ligu kao i neke od najsjajnijih svjetala na tržištu. Ovo super svetlo biciklističko svetlo može se lako koristiti kao MTB svetlo, njegova svestrana uloga omogućuje ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Od 3 Bluetooth svetla, 906B je najveći i najsjajniji.

2.jpg

3200 plus lumena proizvedenih od strane 5xCREE XM-L2s stavlja u istu ligu kao i neke od najsjajnijih svjetala na tržištu. Ovo super svetlo biciklističko svetlo može se lako koristiti kao MTB svetlo, njegova svestrana uloga je omogućena programibilnošću kroz aplikaciju gde je osvetljenost podesiva bilo gde od 1% do 100%. Na prometnim putevima, postavite je malo i blicite da biste omogućili vidljivost i izbegli pogrešnu pažnju. Na praznom putu koji putuje i vraća se sa posla, možda ćete ga sve okrenuti do kraja, bukvalno će pretvoriti noć u dan i omogućiti vam da vidite stotine metara napred.

4.jpg

Šel za glatku glavu izgrađena je od visoko kvalitetne plastike i aluminijumske legure. Potpuno je snažan, ali vrlo brzo možete puštati mnogo toplote. Izlaz za 906B može se održavati tokom 90% radnog vremena baterije. Ovo je u potpunom kontrastu većine putnih svetala ovih dana čiji se lumeni mogu održavati tek oko 20-30 minuta vrhova.

3.jpg

Na planinskim stazama, zadnja stvar koju trebate je nepouzdan baterijski paket. Podrazumevana baterijska jedinica je Li-ion 4-ćelijski paket, koji može održavati 5 LED-a u trajanju od 1,2 sata. Takođe možete da je koristite kao USB mrežu za napajanje vaših mobilnih uređaja. Baterija se može puniti preko tradicionalnog Magicshine punjača i Micro USB-a. 906B je kompatibilan i sa svim Magicshine baterijskim paketima sa okruglim utikačem.


Hot Tags: super svetla vožnja bicikla, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit