500 Lumen Urban Bicycle Headlight

500 Lumen Urban Bicycle Headlight

Nova ponuda vrijednosti Magicshine iz 2018. godine, Allty500 urbani biciklistički prednji svet, jednosmjerni CREE XP-L LED koji pruža 500 lumena stvarnog izlaza, temperatura je nešto toplija od dnevnog opsega. Umivaonik u velikoj površini nalazi se na vrhu LED-a, efikasno održava najveći izlaz ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

2.jpg

Nova ponuda vrijednosti Magicshine iz 2018. godine, Allty500 urbani biciklistički prednji svet, jednosmjerni CREE XP-L LED koji pruža 500 lumena stvarnog izlaza, temperatura je nešto toplija od dnevnog opsega. Umivaonik na velikoj površini nalazi se na vrhu LED-a, što efikasno održava najveći izlaz tokom čitave baterije od 1.5 sata. Ugrađeno sigurnosno svjetlo je korisno kada montirate svjetlo na vaš kaciga. Crvena zadnja LED lampica ima konstantan režim rada i dva režima blica se jednostavno uključuju dvostrukim pritiskom na dugme za napajanje.

4.jpg

Allty500 koristi univerzalnu Garmin montažnu bazu i dolazi sa trakama za upravljač i kacigu. Sami nosači se mogu brzo i jednostavno montirati na bicikl ili kacigu, a sam svetlost se može lako postaviti i odvojiti za brzo punjenje. Gornji znak LED pozadinskog osvetljenja označava nivo preostalog nivoa baterije.

3.jpg

Projektovan tako da bude izuzetno konzistentan sa svojom performansom i izdržljivošću. Odnos cena i vrednosti za seriju Allty je teško pobediti.


Hot Tags: 500 lumen urbani biciklistički farovi, iz SAD, prodavnica, jeftini, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit