Sve u jednom biciklističkom biciklu

Sve u jednom biciklističkom biciklu

Jedna od novih izdanja kompanije Magicshine iz 2018. godine, Allty 300 sve u jednoj urbanoj bočnoj boji, jednim LED dizajnom, umivaonikom velikog područja toplote, ugrađenom sigurnosnom svjetlošću, indikatorom baterije logoa i USB punjivom. XP-G2 LED je sposoban za 300 lumena maksimalnog izlaza, koji je posebno dizajniran ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jedna od novih izdanja kompanije Magicshine iz 2018. godine, Allty 300 sve u jednoj urbanoj bočnoj boji, jednim LED dizajnom, umivaonikom velikog područja toplote, ugrađenom sigurnosnom svjetlošću, indikatorom baterije logoa i USB punjivom.

2.jpg

XP-G2 LED je sposoban za 300 lumena maksimalnog izlaza, koji je posebno dizajniran da bude budžetski prijateljski i nudi vidljivost koja je dovoljna da se vidi i bude vidljiva a ne osvetljava vozača. Kada se koristi kao svetlosni kaciga, ugrađeni zadnje sigurnosno svetlo funkcioniše mnogo poput bočne zadnje svetiljke. Osim što će ovo biti na vašoj kacigi i lako ga možete videti kod putnika u blizini, crveno LED pozadinsko osvetljenje je konfigurisano tako da nudi konstantan mod i 2 moda blica.

3.jpg

Allty 300 koristi univerzalni Garmin stilski nosač, a može se upariti sa različitim sistemima za montažu na ručici. Podrazumevani nosač trake za silikonski rukohvat pruža više od sigurnog držanja na sve u jednom urbanim biciklom. Kaciga se može zasebno nabaviti kao dodatna oprema.

4.jpg

Sa svima u jednom biciklističkom svetlu, ponekad je potrebna ponovna aktivacija baterije kako bi se ponovo kalibrirao pun kapacitet litijum-jonskih ćelija.


Hot Tags: sve u jednom urbanom biciklistu, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit