All Weather Urban Bike prednja svetla

All Weather Urban Bike prednja svetla

Najbolja prodavnica Magicshine 9 serije bicikla ima novi član, MJ-902B, veoma mali urbani biciklistički farovi koji je super lagan, vodootporan i daje više svjetla nego što bi trebalo. 1600 lumena stvarnog svetla proizvede 2xCREE XM-L2 LED, snage 4 ćelije ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

3.jpg

Najbolja prodavnica Magicshine 9 serije bicikla ima novi član, MJ-902B, veoma mali urbani biciklistički farovi koji je super lagan, vodootporan i daje više svjetla nego što bi trebalo.

4.jpg

1600 lumena stvarnog svetla proizvodi 2xCREE XM-L2 LEDs, koji se napajaju sa 4-ćelijskom Li-ion baterijom kapaciteta 5200mAh. To je snaga kada vam zatreba, ali zaista ne biste trebali koristiti punu 1600 na prometnim gradskim ulicama, to će biti više od zaslepljujući za pešake i vozače. Međutim, da li biste se našli sami na praznom putu, možete se voziti brzo koliko želite i nikad ne nadmašite snop.

2.jpg

Svetlo ima 4 unapred konfigurisane radne režime, konstantno, blic, SOS i upozorenje (brze dvostruke bliceve). Napravili smo osvetljenje u kružnom točkiću, jednostavno dodirnite svoj telefon i klizite prst preko merača dok se povezano svjetlo u skladu s tim podešava. Možete da sačuvate sva podešavanja za koja mislite da su korisna i da će vam se svetlo upamtiti. Jednostavno možete pritisnuti taster za uključivanje da biste se kasnije prebacivali između ovih sačuvanih postavki. Vaš telefon ne mora biti prisutan kada to uradite.


Hot Tags: sve vremenske urbane biciklističke svjetiljke, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit