MJ-900 punjiva mini projicijska LED prednja svetla za vožnju noću

MJ-900 punjiva mini projicijska LED prednja svetla za vožnju noću

Super, malen i svetao, MJ-900 nudi najsvestraniji oblik snopa u stilu Magicshine.
Režim slabe svetlosti u centru grada i okoline gde je svetlo dovoljno, okrenite ga do kraja u udaljenim područjima da biste se uverili da možete da vidite i možete da vidite.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sa 3 režima snage možete izabrati, od najviših postavki na teoretičkim 1200 lumena, do 50% izlaza na 500 lumena i 30% izlaza na oko 300 lumena. Biciklistički farovi MJ-900 mogu da zadovolje potrebe bilo kojeg grada / gradskog biciklističara pod različitim uslovima, bez obzira da li im je potrebna puno izlaza gde je svetlost potpuno odsutna ili se vozi u gradskoj četvrti gde sposobnost da se vide još uvek ne zaslepljuje druge Postaje važno.


Veličina

Manje od 2 inča u svakom pravcu, MJ-900 i baterija zajedno teže manje od 200 g.


Montiranje

Korišćenje O-prstena za montiranje ručke. Baterija je erogonomska i zagrli okvir bicikla koristeći najlonske trake, osigurane preko velcro-a. Oboje je vrlo lako postaviti i poleteti.


Punjenje

Snaga naizmeničnog napona sa podrazumevanim punjačem će odvojiti bateriju na 3 - 3,5 sata.


Beam

Za svakodnevno putovanje unutar gradskih ulica, preporučujemo 30% izlazne snage da ne budu zaslepljivi za vozila koja usporavaju, u blizini predgrađa grada gdje je svetlost odsutna. Izlaz 50-100% treba iskoristiti da bi se ponudila najbolja vidljivost za vozača i druge putnike i vozače.


Run Time

Tokom svakodnevnog vožnje gradskim vozilom, većina vozača koristi 30-50% izlaza tokom svakodnevnog putovanja, a standardna baterija će moći da ponudi 4-10 sati kontinuiranog rada.


Sadržaj kutije

Prednja svetla

Rubber 'o' prstenovi

Baterija 7.4V 2.6Ah

Punjač

Najlonske trake

Garantni list

Engleski korisnički priručnik


Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-900 punjiva mini budžet LED bicikla prednja svetla za jahanje noću, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit