MJ-819 crvene zadnje biciklističke svetiljke za bezbednost biciklizma

MJ-819 crvene zadnje biciklističke svetiljke za bezbednost biciklizma

MJ-819 je remek-delo za dizajn i tehnologiju koja prilagođava svoju snagu svetlosti i uzorak snopa na osnovu stanja ambijenta koji otkriva.
Kada usporite svetlost postaje svetlija i ostaje stabilna za upozorenje, kada je ambijentalno svetlo dovoljno, dim se smanjuje kako bi se uštedela energija.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

USB Rechargeable Smart Tail Light | Inteligentna tehnologija detekcije | Dnevno svetlo

MJ-819 je remek-delo koji pruža novi nivo sigurnosti, lepote i tehnologije. U toj jedinstvenoj inteligentnoj režimu, pametno zadnje svetlo detektuje kada se kočnica primenjuje i povećava osvetljenost i zadržava stabilnost da signalizira vozača ili vozila iza vas koji usporavate.

Pametno zadnje svetlo takođe otkriva druge izvore svetlosti i automatski se uključuje i isključuje po potrebi. Naše pametno zadnje svetlo takođe pruža vidljivost iz svih uglova i savršeno je za bicikliste koji zahtevaju dodatnu sigurnost i zaštitu našeg inteligentnog režima u industriji.


Popularni medijski pregled:

Možda ću morati ukrasti neke reči iz moje poslednje recenzije, jer i oni tako istinite ovde. Jednostavna onlajn pretraga za "biciklističko svetlo" donosi fantastičnu količinu opcija. Da bi se izdvojili jedan od drugog, većina proizvođača igraju igricu lumena i guraju izlaz na veću i veću visinu ... i ovde nema pritužbi. Što se tiče svjetlosti, međutim, MJ-819 zadnje svjetlo je jedna od retkih na tržištu koja ima pametnu osobinu koja kontroliše svjetlosni izlaz zasnovan na situacijama jahanja i njegovom laganom okruženju.


Prije ronjenja u ove značajke, preći ću na osnove. Ovo svetlo ima maksimalno vreme rada od 12 sati, USB punjiv i sportski 15 brojčanih SMD LED-a orijentisanih da postignu više od 180 stepeni vidljivosti. Zahteva se i IPX4 vodootporna ocjena.

Tražio se interesantan dizajn za montažu. Kao i neke od Magicshines većih svetala, 3 veličine trake mogu pričvrstiti nosač za brzo oslobađanje na vašu sedište. Tamo gde su neki nosači malo oštri i neugodni, ovaj nosač je solidan koliko i dolazi. Nakon ovog dela, svetlost se pripisuje brzi oslobađajućoj ruci koja može biti jednoručna operacija. Ova ruka ima nekoliko pritvora da osvetli svetlo u odnosu na vašu sedište. Sve u svemu, montaža je čvrsta nego što je potrebno, ali ja ću to uzimati preko pramenske trake svakog dana.


Na to goruće pitanje, šta je s tim pametnim karakteristikama? Pa, zapravo postoje dve pametne funkcije. Prvo, ovaj proizvod detektuje količinu svetlosti u okolini kako bi pokrenula funkciju automatsko uključivanje / isključivanje. Ova funkcija sigurno radi, tokom dnevnog testiranja u "inteligentnom režimu", moje svetlo se isključilo dok sam vozio napolju, ali sam se ponovo okrenuo kada sam napunio svoj bicikl u prtljažnik automobila. Ovo nije naravno svrha ove funkcije, ali to je bio moj prvi susret sa njim. Druga i više tantalizirajuća karakteristika je kontrolor senzora pokreta. Pod kočenjem (ili usporavanjem iz bilo kog razloga) svetlost će povećati intenzitet i postati konstanta umesto blica. Tokom testiranja nije bilo očigledno da se intenzitet povećao, ali je svetlost dosledno postala čvrsta pri kočenju. Zapravo, ovaj senzor mora biti programiran sa pažnjom, jer je osetljivost izgledala pravedno. Mogao bi se obaliti bez svetlosti, ali čim je vaše usporavanje postalo izraženije, svetlost će učiniti svoj "Thang". Zahvaljujući tome, svetlo je dizajnirano i sa dodatnim podešavanjima za pokretanje svetla u ručnom režimu tako da vozači mogu preći na dnevnu svetlost -off funkcija, kao i funkciju automatske konstante za kada to nije prikladno.


Kao i prethodni pregled, u ovoj prodavnici ima previše čokolade da slepo izaberu najbolju. Nazovite me onda čokoladicu. Ovaj mali mekaroon nudi nekoliko stvari koje drugi ne rade i nije kokosov, već je to naravno kontrola automatizacije osjetljivosti svjetlosti i kretanja. Pružajući i ručni i inteligentni način, korisnici imaju luksuz da odaberu kada koristiti ove funkcije. Poznavanje koje postavke nalazite je izazovno i to bi bila moja najveća žalba. Ostale karakteristike dizajna su odlične kao što je montaža i velika vidljivost. To možda nije savršeno svjetlo, ali MJ-819 postiže sve svoje ciljeve da bude čarobna zadnja svjetla sa neobičnim karakteristikama koje ga čine izuzetnom od publike.


Sadržaj kutije

USB zadnje svetlo

USB kabl

Najlonske trake

Allen ključ

Engleski korisnički priručnik

Garantni list

Am2 (001)

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001)

Hot Tags: MJ-819 crvena zadnja bočna bicikla za bezbednost bicikla, iz SAD, trgovina, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit