MS-622 Extra Bikelights, LED biciklo i zadnja svetla

MS-622 Extra Bikelights, LED biciklo i zadnja svetla

Idealno svetlo za upozorenje za upozorenje, i bele i crvene LED diode u MS-622 setu mogu se podesiti na režim strobe / blica i pričvršćivati na zadnjim okvirima bicikla radi maksimalnog upozorenja. Nema razloga da se to ne vidi s tim svetlom.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Lagano spuštanje i okretanje 360 stepeni, bela i crvena LED sigurnosna svetla LED možda ne sadrže LED žarulju visoke sijalice ili litijum-jonske baterije visoke snage, ali su dovoljno jasne za potrebe vašeg biciklizma. Oba se mogu spojiti na postolje za bicikle i postaviti na strobe, kako biste bili sigurni da ste vrlo vidljivi čak i kad imate dovoljno gradskih ili uličnih svetala.

Sa trajnim kućištem otpornim na vodu sa gumenim poklopcem USB porta, silikonske i velcro trake su takođe vrhunskog kvaliteta i dizajnirane su da traju godinama u svim vremenskim uslovima.

Svako svetlo teži samo 24g, praktično ne dodajući težinu na vaš bicikl. Tokom 5 sati rada sa jednim punjenjem, ova svetla će zadovoljiti potrebe mase većine naših biciklističara po cenama budžeta.


Bela LED dioda je 30 lumena, a crvena LED dioda je 10 lumesn, oba svetla mogu biti pričvršćena bilo gde na vašem biciklu za dodatnu vidljivost na brzim načinima. Baterija je 250mAh i USB punjiva.


Sadržaj kutije

Prednja svetla

Zadnje svetlo

Rubber 'o' prstenovi

USB kabl

Garantni list

Engleski korisnički priručnik


Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am5 (001) .jpg

Am6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 dodatni bicikli, LED bicikla i pozadinsko svetlo, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cena
Srodni proizvodi

Upit