USB Rechargeable Road Bike Tail Light

USB Rechargeable Road Bike Tail Light

Za bicikliste na cestama, težina je uvijek atribut među prvima koji se gledaju. Sa Seemee 20 USB punjivim biciklističkim zadnjim svetlom, nećete morati da brinete o tome, jer na 17 grama, ne samo da je super lagana, ali njegov stepen izrade i dizajna nije verovatno nađena na vrlo ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Za bicikliste na cestama, težina je uvijek atribut među prvima koji se gledaju. Sa Seemee 20 USB punjivim biciklističkim zadnjim svetlom, nećete morati da brinete o tome, jer na 17 grama, ne samo da je super lagana, ali njegov stepen izrade i dizajna nije verovatno pronađen na mnogim biciklima na ovoj ceni .

2.jpg

Dugme za napajanje koje izlazi iz lakog lica, što olakšava guranje zimskih rukavica, ovo stvara halo svetlosti na max 20 lumena od svog crvenog izvora svetlosti COB-a.

3.jpg

Pričvršćivačka baza Seemee 20 takođe je izgrađena sa nagibom od 17 stepeni, tako da kada se montira na već uspravan položaj sedišta. Lako lice snima sve raspoložive lumene horizontalno unazad. Runtime u konstantnom režimu pri maksimalnoj osvetljenosti je sat i po, dvostruko pod jednim od modova blica.

4.jpg

Punjenje bilo gde preko Micro USB-a, Seemee 20 je idealan za sve bicikliste koji traže ekonomičnu opciju super laganog bočnog zadnjeg svetla.


Hot Tags: usb punjiva bicikla zadnja svetla, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit