Najbolji urbani bicikl zadnje svjetlo

Najbolji urbani bicikl zadnje svjetlo

Vjerojatno naš najbolji urbani bicikl straznje, Seemee 60 je Magicshine je 2018 novi dodatak, dizajniran za vidljivost za sve vrste biciklista. Izvor svjetla je crvena COB led, sposoban za 60 Lumena max Izlazna, s minimalistički ali vrlo gladak ljuske od visoko kvalitetne legure. 3 svjetlina...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Vjerojatno naš najbolji urbani bicikl straznje, Seemee 60 je Magicshine je 2018 novi dodatak, dizajniran za vidljivost za sve vrste biciklista.

2.jpg

Izvor svjetla je crvena COB led, sposoban za 60 Lumena max Izlazna, s minimalistički ali vrlo gladak ljuske od visoko kvalitetne legure. 3 svjetlina načina, visoka na 30 Lumena sredine u 17 Lumena i nisko u 9 Lumena. Izgrađen u pametne senzor otkriva pomak u obrazac pokreta kao što je okidač djela usporavanje, kočenje i prelazak staze sve LEDs Vadila svjetlije razinu svjetla na 60 Lumena sa bljesak ekstremno visoke frekvencije za kratko vrijeme, pružajući okolina pješaka, biciklista i vozača s odgovarajuće vizualno upozorenje.

4.jpg

Sa IPX6 ocjena Seemee 60 je potpuno Vodootporan. Zadani izvan okvira dodaci uključuju montažu komad za obje tradicionalni okrugli i aero u obliku sjedala Postova, kao i spremnik za ako koji želite koristiti na ovratniku bisaga, ruksak ili majicu.

3.jpg

Težila preko unca i otprilike veličine srebro dolar. Sve komunalije se imati bio stisnut u kao mala kućišta što je više moguće.


Hot Tags: najbolji urbani bicikl zadnje svjetlo, iz sad-a, trgovina, jeftino, popusta, najbolje, izdržljiv, kvaliteta, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit