Super svetla urbana bicikla

Super svetla urbana bicikla

Jedan od naših najnovijih dodataka liniji repa. Seemee 20 je super svetlo urbano biciklo zadnje svjetlo dizajnirano da bude super lagano i zgodno za korištenje. Red COB LED generiše 20 lumena maksimalnog izlaza. Ovo je dosta vidljivo na gradskim ulicama na zadnjem svetlu sa 180 stepeni vidljivosti.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jedan od naših najnovijih dodataka liniji repa. Seemee 20 je super svetlo urbano biciklo zadnje svjetlo dizajnirano da bude super lagano i zgodno za korištenje.

3.jpg

Red COB LED generiše 20 lumena maksimalnog izlaza. Ovo je dosta vidljivo na gradskim ulicama na zadnjem svetlu sa 180 stepeni vidljivosti. Montažna osnova za Seemee 20 ugrađena je pod uglom, tako da kada se montira na postolje sedišta, zadnje svetlo pokazuje ravno unazad horizontalno, a ne troši jedan svetlost svetlosti na zemlju.

2.jpg

Seemee 20 teži samo 17 g, vodootporan i USB punjiv. Njegova ugrađena litijum-polimerska baterija može održavati konstantni režim pod maksimalnim izlazom oko jedan i po sata. 2 režima blica traju dva puta duže. Designed to be small, lightweight and economical, Seemee 20 taillight je idealan za studente, tinejdžere i decu.

4.jpg

Uobičajena dodatna oprema za Seemee 20 uključuje silikonski O-prsten za montažu i Micro-USB punjač za punjenje.


Hot Tags: super svetlo urbano biciklo zadnje svjetlo, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit