Sve u jednom kacigu postavljena svetlost

Sve u jednom kacigu postavljena svetlost

Allty 500 je dizajniran za urbane i cestovne bicikliste da ispune mnoge uloge. Koristi univerzalni sistem za montiranje Garmin-a i klipove na i izvan držača trake za ručku, kao i montažu kaciga za nekoliko sekundi. Sa jednim LED-om koji postavlja 500 lumena stvarnog svetla, Allty 500 je veoma ekonomičan ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

4.jpg

Allty 500 je dizajniran za urbane i cestovne bicikliste da ispune mnoge uloge. Koristi univerzalni sistem za montiranje Garmin-a i klipove na i izvan držača trake za ručku, kao i montažu kaciga za nekoliko sekundi.

2.jpg

Sa jednim LED-om koji isporučuje 500 lumena stvarnog svetla, Allty 500 je veoma ekonomičan, sve u jednoj montiranoj svetlini za bilo koji putnik. Bez eksterne baterije svetlost je vrlo mala i teži samo 74g. Prednje svetlo koristi jedinstvenu XP-L LED za izlaz, a površina displeja za toplotu je veoma velika i sedi na vrhu LED-a.

3.jpg

Jednom instaliran, nosač kaciga može ostati tamo gde je i svijetlo se može kliknuti i isključiti za nekoliko sekundi. Pažljivo smo kalibrisali svoj izlaz u odnosu na sposobnost upravljanja toplotom, a kompanija Allty 500 verovatno neće doći do bilo kakvog problema sa gašenjem kao rezultat pregrijavanja. Nekoliko zaštitnih krugova ugrađeno je u uređaj koji sprečava prekomerno punjenje, prekomerno pražnjenje, pregrevanje i kratki spoj. Jednostavan za nošenje i punjenje bilo kuda preko Micro USB-a.


Hot Tags: sve u jednom kacigu postavljeno svetlo, iz SAD, prodavnica, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit