Visoka izlazna kaciga za MTB

Visoka izlazna kaciga za MTB

Ovo je vrhunska opcija za MTB vozača koji je na tržištu za 1500 plus lumen izlazne kacige za Enduro ili za bilo kakvu vožnju izvan terena gde staze mogu postati prilično krhke. 902B teži samo 51,5 g, ali daje skoro 1600 stvarnih lumena svetlosti. Patosnica nije ni previše ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

2.jpg

Ovo je vrhunska opcija za MTB vozača koji je na tržištu za 1500 plus lumen izlazne kacige za Enduro ili za bilo kakvu vožnju izvan terena gde staze mogu postati prilično krhke.

3.jpg

902B teži samo 51,5 g, ali daje skoro 1600 stvarnih lumena svetlosti. Oblik snopa nije previše širok ili uski ali čist i mekan oko ivica. Podrazumevana 4 ćelijska 5.2Ah baterija obezbeđuje 2,3 časa rada pod maksimalnom osvetljenošću. Kombinacija male veličine, male težine i visokog učinka čini 902B vrhunskim izborom za bilo koju vrstu aktivnosti na otvorenom prostoru. Pored biciklizma, planinarenje, ronjenje na špilju i skijanje gomile su posebno doprinele ovom svetlu kacige.

4.jpg

Daljinski upravljač koji se nalazi na upravljaču je opcionalni dodatak jer se sve može prilagoditi vašim mobilnim uređajima i sačuvati na glavi sijalice. Završna podešavanja se mogu prebaciti pomoću dugmeta za napajanje čak i bez prisutnosti vašeg mobilnog uređaja.


Hot Tags: visoka izlazna kaciga svjetla za mtb, iz SAD, trgovina, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit