MJ-898 MTB biciklistička kaciga sa LED diodama i inteligentnim sigurnosnim svjetlom

MJ-898 MTB biciklistička kaciga sa LED diodama i inteligentnim sigurnosnim svjetlom

Sa unutrašnjom EVA pjenom i PC školjkom, MJ-898 Genie je jedan svestran biciklistički kaciga koji pakuje prednje svetlo od 350 lumena, signalne rakete i pozadinsko sigurnosno svetlo, savršeno sposobne da reše bilo koju situaciju bilo da je na planinskoj stazi, urbana ulica , Ili dugih, namotajnih puteva.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prednja svjetla od 350 lumena su dovoljno svijetle u većini situacija. Može se naginjati gore i dolje za 15 stepeni. Ugao greda je 30 stepeni za bolju vidljivost. Postignuto od strane jednog XP-G2 CREE LED-a koji može da ponudi runtime od 4-11 sati sa podrazumevanom 2600mAh 18650 Li-ion baterijom. 4 režima rada: visoka, srednja, niska i blic.


Bočni okretni signali se sastoje od 120 žutih LED SMD sa maksimalnom snagom od 1w. Okvir svetlosnog signala počinje sa zadnje strane kacige i produžava se upravo iznad ušiju nosioca. Kada se osvetli, žuto signalno svetlo se vidi sa ugla od 270 stepeni. Runtime sa podrazumevanom baterijom je 11,8 sati konstantne upotrebe.


Zadnje svetlo je ugrađeno sa 32 crvene SMD LED s maksimalnom snagom od 0.3w. 5 režima rada treperi 4, sa različitim frekvencijama blica, od kojih je svaki dizajniran za određenu situaciju. Brzi blic, Pulsiranje, sporo blic i upozorenje. Zadnje svetlo ima funkciju automatskog otkrivanja pokreta, kada se pojavi gubitak brzine, zadnje svetlo povećava intenzitet i ostaje stabilno, dok nosilac ne postigne potpunu stopost. Runtime sa podrazumevanom Li-ion ćelijom je 17-108 sati.

Daljinski upravljač sa 3 dugmeta dolazi sa svojim o-prstenom za sigurno držanje položaja ručice. Izuzetno zgodan i napaja se jednim CR2025 dugmetom. Kacige i zadnje svetlo mogu da kontrolišu daljinski upravljač.


Svetlo kacige teži 426g bez baterije i može se napuniti preko Micro USB porta ispod 5V / 1A za 4,5-5 sati. (1 ćelija) EPS pena i polikarbonatni materijali čine većinu rama za optimalni odnos zaštite i težine. Ekspertska izrada i IPX4 rating omogućuju da svetlost kacige funkcioniše u svim vremenskim uslovima godinama koje dolaze.


Lista za pakovanje:

Svjetlo kacige

Bežični daljinski upravljač

USB kabl

O-prsten

Šrafciger

1x18650 baterija

Uputstvo za upotrebu

Garancijska karta


Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-898 MTB biciklistička kaciga sa LED svjetlima i inteligentnim sigurnosnim svjetlom iz SAD, trgovina, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit