MJ-900 čelične montažne LED farove za planinske bicikliste

MJ-900 čelične montažne LED farove za planinske bicikliste

Super svetlost na 72 grama, a baterijski paket težak 130 grama. MJ-900 čini moćan dodatak svakom planinskom biciklu koji traži sjajnu, ali visokokvalitetnu svetlost kacige kako bi dopunila njihove ručke.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

MJ-900 je najmanja svetlost u seriji 900 sa najmanjom količinom težine na 72g i savršena je kao svetlo kacige s ugao od 20 stepeni i visokim izlazom od 1200 lumena.


Za sve terene i brzinu, vožnju na cesti i MTB, svetlo kacige je neophodno, da biste mogli uperiti svetlo tačno gde gledate sa određenim stepenom fokusiranja, posebno na onim uskim, brzim stazama gde će vam trebati Da vidimo dalje niz put. Na sporijim, više tehničkim stazama, želećete da se na vašem rukohvatu osvijetli svjetiljka visoke svjetiljke za osvetljenje svih korena, vodenih baza, listja i grana. I svetlo glave da tanke senke i dodaju još više definicije na najprestižnije prepreke.


Lampa i 7.4V 2.6Ah baterija koja teži 130g može se oba povezati na biciklističku kacigu za nekoliko minuta. Veća baterija koja se čuva u džepu ili ruksak za odjeću takođe može biti pričvršćena preko produžnog kabla za duži radni vijek.


Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-900 čelične svjetiljke za vožnju planinskih bicikala, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit