USB punjiva kaciga svjetla

USB punjiva kaciga svjetla

Većina biciklista MTB-a bi radije imala svetlost kacige koja bi dodala više osvetljenja i definicije stazama upravo tamo gde oni gledaju, jer se svetlo bočnog upravljača baca samo napred, to je posebno tačno na više tehničkih staza gde grane, koreni, vodene lužine ili kamenje može ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Većina biciklista MTB-a bi radije imala svetlost kacige koja bi dodala više osvetljenja i definicije stazama upravo tamo gde oni gledaju, jer se svetlo bočnog upravljača baca samo napred, to je posebno tačno na više tehničkih staza gde grane, koreni, kamenje lako može uništiti svoju noć u žurbi.

3.jpg

Za naše prethodne MTB preporuke, MJ-900 je preuzeo ovu ulogu zahvaljujući svom savršenom snopu za svetlo šlema, okrugle širine sa mekom vrelom tačkom u sredini. Sa produžnim kablom koji produžava bateriju u ranac, MJ-900 dodaje gotovo nikakvu težinu za kacigu i obezbeđuje skoro 1000 lumena svetlosti. Sada je ova uloga nasledila poboljšani MJ-900B USB punjiva svetla za MTB.

2.jpg

Ne samo da je došlo sa boljim termičkim upravljanjem, a time i performansama, tehnika proizvodnje optičke leće je takođe poboljšana tokom godina.

4.jpg

Baterija je ponovo dizajnirana da bude punjiva USB i može preuzeti ulogu bloka snage za svoje mobilne uređaje. Vodootporni žičani utikači takođe su poboljšani kako bi se koristilo usisavanje kako bi se obezbedilo super sigurno, ali lako otključati priključak.


Hot Tags: usb punjiva svetla za kacige, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit