Biciklistička kaciga izbjegava nesporazum

- Dec 28, 2017 -

Danas smo sakupili neke od najčešćih grešaka biciklističke kacige , svi moramo da vidimo da li postoji trik?


Mit # 1: Što je šlem bolje upadljiv

Relativno rečeno, kaciga je što je moguće svetlija, ali što je lakša šlanga za jahanje, to će manje šanse da prođe nacionalni standard za ispitivanje sertifikacije sigurnosti, to će biti veća relativna cijena.

Prema tome, prostorije odabranih kaciga moraju proći nacionalne standarde za ispitivanje sertifikacije za sigurnost, ukupna težina oko 260g čak i ako duga distanca neće učiniti da se osjećate umorno, tako da ne morate biti previše zabrinuti zbog indeksa težine kacige. Osim ako nisi za trku za bicikl. Da smanjite težinu.


Mit # 2: Što je veća rupa za šlem ili više vazduha

Breathability je ključ za vaš šlem i osigurava suvu glavu dok vozite na velikim razdaljinama.

Veći ili veći otvori u šlemu, veći je protok vazduha oko glave.

Međutim, imajte na umu da su sve više ili veći otvori u šlemu, to je više glava izložena i stoga se stepen zaštite smanjio u skladu s tim.


Mit # 3: kopča i povući pojas ne mogu priuštiti određenu količinu sile

Možemo znati samo da vozimo šlemom da uradimo neki test udaraca, ali i kopčemo i povucimo traku da izvršimo odgovarajući test zatezanja, ako ne kroz odgovarajući test zatezanja, ne može se koristiti u šlemu.

Dakle, kvalifikovani šlem za vožnju, mala kopča i povući pojas, mora proći odgovarajući test, može se smatrati pravim šlemom u skladu sa nacionalnim standardima za ispitivanje bezbednosti.


Mit # 4: slomljena ili propuštena kaciga

Ako se podijelite, nemojte koristiti, nosite samo srce udobnosti, nema puno praktične upotrebe, ako mali udarac nije važan, ali nakon pada, snage, ne mora nužno igrati zaštitnu ulogu.

Ne potcenjujte pukotinu, bilo je u fizičkoj strukturi šlema da biste promenili efekat sile i sile.

Vozači treba da menjaju svoj šlem za vožnju svake tri godine, bez obzira da li su padali ili srušili.

Zato što iako kaciga nije pogođena, ali izlaganje suncu i znojska erozija učinit će kacigu i neki dodatni pribor starenje, čime se smanjuje faktor sigurnosti, oštetite zaštitu šlemove.


Mit # 5: Nošenje kacige nije vezano

Otklanjanje šlemove vilice može se osećati ugodnije, ali ako je glava pogođena, lako će leteti i prirodno neće biti zaštitna.

Zbog toga, da biste igrali zaštitnu ulogu kacige, nosite kaciga za kacigu za kacigu u bilo kom trenutku.


Mit # 6: nosite preveliku ili usku kacigu

Ako kaciga nije odgovarajuće veličine, ne može zaštititi glavu koju udarite.

Da biste utvrdili tačnu veličinu kacige, prvo izmerite najveći deo glave, obično 1 cm iznad obrva, i kupite kacigu prema ovom merenju.

Možete kupiti samo relativno odgovarajuću veličinu, a zatim pomoću dugmeta za promjenu veličine prilagoditi se veličini.

Nakon što nosite kacigu, kaciga sa jedne strane na drugu stranu, od prednje strane do leđa, oseća se ugodno za nošenje, ako je previše labavo ili suviše čvrsto, morate nastaviti da se prilagođava ili zamenjuje.


Mit # 7: Koristite siromašni kaciga

Proizvodnja kacige je strogi tehnički standard, a loši šlemovi često ne uspiju da dostignu standardni bezbednosni pad, biće opasan.

Možda su mnogi jahači ne znaju kako da znaju kako je kaciga koju su kupili nije sigurna, u stvari, jednostavno iz kacige je postavljen standardom CE sertifikat ne može utvrditi da li je kaciga sigurna, takođe morate imati odgovarajući test izveštaja i sertifikata.

Certifikacija CE oznaka je za određenu sertifikaciju proizvoda, fokusirajući se na sigurnosne karakteristike proizvoda.

Odražava usklađenost proizvoda sa zahtevima javne sigurnosti, zdravlja, životne sredine i lične sigurnosti.


Mit 8: nosi pogrešnu poziciju

Najefikasnija pozicija kacige koja treba da nosi potrebu da održava nivo kacige i glave, ivica kacige treba da bude oko 1 cm iznad obrva.

Ako niste u tom položaju, proverite veličinu kacige odgovarajuće, a zatim podesite regulator i dugme kako biste bili sigurni da se kaciga nosi u ispravnom položaju.


Mit # 9: Čipka slobodna

Loose vezice omogućavaju da se kaciga pomeri u bilo kom trenutku i da izazove sekundarni sudar kada se glava udari i zaštita se smanjuje.

Dakle, potrebno je da podesite dužinu fioka tako da se rastojanje između fioke i brade (od mikrofonske postrojenja za inbike) može prilagoditi razmaku između prstiju kako bi se maksimalno povećala efikasna sigurnost kacige.


Mit # 10: šlem za vožnju nakon upotrebe slučajno stavljen

Nakon svake upotrebe šlema za vožnju, postavite ga na hladno i provetravano mesto, izbegavajte visoku temperaturu ili dugotrajnu izloženost suncu.


Strukturna i materijalna nauka o šlemovima ima efekat disperziranja i ublažavanja vanjskog udara, tako da krhka, ali najvažnija glava može biti direktno pogođena.


  • 500 Lumen Urban Bicycle Headlight
  • USB punjiva kaciga svjetla
  • Svetlo za zaštitu bicikla sa ugrađenim svetlom u zadnjem delu
  • 2 baterija baterija za punjive baterije od celije
  • MS-622 Extra Bikelights, LED biciklo i zadnja svetla
  • Biciklistička kaciga MJ-898 sa ugrađenim prednjim, okrenutim signalima i zadnjim svetlima

Srodni proizvodi