bicikla lampe

- May 09, 2017 -

A bicikl lampa je svetiljke montiran na biciklu za vožnju na prijatelj i # 39; s noć. Jaše prijatelj sa lampom sa kombinacijom takvog snimka da se ponaša kao opremu noć jahanje, najveća prednost je ekonomija prenosiv, nedostatak je pan-svjetlo uske, blind područje, dug život, loša sigurnost & nbsp;.


i za profesionalne jahanje prijatelji, oni su opremljeni sa profesionalnim bicikl lampe, ova vrsta bicikla lampe ima dug život, pan-svjetlo dugog dometa, vodootporan i znoj , nose neravan indeks sigurnosni karakteristike, ali je skupo troškova i neka obična jahanje prijatelji zabrane.


lampe bicikla mogu se podijeliti u dvije vrste spontani električni i na baterije bicikl lampe, i spontani električni tipa mogu se podijeliti u guma trenja proizvodnju električne energije i bubanj u obliku ugrađene generatore dvije vrste; baterije bicikl lampe se mogu svrstati u baterije i lampe tipa odvajanje i baterije i lampe. S obzirom da je bicikl lampe električne energije nije potreban za otvaranje svjetlu prilikom takođe treba izdržati otpor trenja, a to nije prihvatljivo za zahtjevne vozače, tako da se češće koristi baterije bicikl lampe.


lampe bicikla može se podijeliti na prednji rasvjeta, zadnje upozorenje zadnja svetla i Hot Wheels (naziva se točka lampa).

  • MJ-900 Vodootporna svetiljka, Lampa prednje barke za punjenje
  • MJ-900 punjiva mini projicijska LED prednja svetla za vožnju noću
  • MS-622 Punjiva bočna prednja bočna i zadnja kombinovana svetla
  • Biciklističke kacige MJ-898 sa ugrađenim svetlima, LED farovi i zadnja svetla
  • MJ-908 Najsjajnija, najsnažnija punjiva LED svjetla za planinske bicikle sa indikatorima
  • MJ-898 MTB biciklistička kaciga sa LED diodama i inteligentnim sigurnosnim svjetlom

Srodni proizvodi