Izbor zadnja svetla biciklističkih

- May 09, 2017 -

prva teška svjetlo kut zračenje se fokusira na zaštitu životne sredine, uštede energije i faktora cijena, dovelo da postane najveći preporučeni izvor bicikl rasvjete. Ali tržište na proizvodima lampa blistav, kako da potrošači odabrati?


Prema upotrebu, biciklističke lampe može klasificirati kao svjetla upozorenja i rasvjeta lampe. Glavna funkcija lampica upozorenja je da pusti vitez moći da se vidi, da se održi sigurnoj udaljenosti, general zadnja svetla upozoravaju svjetla; lampe moraju pružiti dovoljno osvjetljenje, tako da vitezovi vidim put ispred sebe, generalni farovi su rasvjeta lampe, ali i sa brojnim treperi funkcija, može se koristiti kao upozorenje.


< p="">

Budući da je zadnja svetla se uglavnom koriste kao upozorenje pasivni osvjetljenje, svrha je da se vidi, tako da se stražnja svjetla moraju napraviti vitez od zadnjeg na bočnoj strani svih uglova, što se jasno vidi, tako da mora imati određeni intenzitet svjetlosti šire, što je još važnije je distribucija raširena svjetlo. Stoga, pored gledajući zadnje zadnjeg svjetline, trebalo bi da pogledate lijeve i desne strane od 30 stupnjeva, 60 stupnjeva i 90 stupnjeva svjetline, ako iz zadnjeg 0 stupnjeva su prebačeni na lijevo i desno 90 stepeni imaju širok i ujednačeno svjetlo, naravno, je najsigurniji.


Niska potrošnja energije, opću upotrebu od 7. baterije ili CR2032 gumb baterije, upotreba gumb baterija može smanjiti veličinu zadnja svetla, ali cijena dugme baterija je veći i ne mogu se ponovo napuniti. Instalacija stražnja svjetla su više nego cijev, jastuk sjedala torbu i zadnje vilice, u kupovini moraju obratiti pažnju na instalaciju pogodnosti, kao što je da li je potreba za korištenje alata, da li da se popravi torbu na strunjačama, da odgovara veličini različitih promjera? Pazite da ne budu zaklonjena drugim stvarima prilikom instalacije.


  • MJ-908 Snažni Lumena LED svjetla za planinske bicikle, najsvetliji biciklistički farovi
  • MJ-898 LED biciklistička biciklistička kaciga s prednjim svjetlom i zadnjim svjetlom za biciklističke noći
  • MS-622 Extra Bikelights, LED biciklo i zadnja svetla
  • MJ-902 Super Bright LED punjiva Bike svjetla za Noć Riding
  • MJ-898 MTB biciklistička kaciga sa LED diodama i inteligentnim sigurnosnim svjetlom
  • MJ-6058 Bike Light Helmet Mount, kompatibilan sa Gopro fotoaparatima i čeličnim šleperima

Srodni proizvodi