Saveti za kupovinu biciklističkih zadataka

- Dec 28, 2017 -

Tihi noćni bicikli, automobili u blizini, lokomotive verovatno će biti potpuno nevidljive, ne čuju, žele da drugi prolaznici pronađu vaše rano prisustvo, moraju biti ugrađeni zadnje svetlosne strane, neće se dogoditi nesreća.


Kao motorna vozila kao što su parne lokomotive sijalice, biciklistička svetla su uglavnom "vidljiva" i "videla" ove dve funkcije, odgovorne za aktivno osvetljenje prednjeg svetla, moraju osvetliti put ispred puta; i pripada pasivnim svetlosnim svetlima, da ramena na automobilu Prijatelji od strane drugih, automobil je video zadatak.


Da se jasno vidi kao princip


Sve dok postoji šansa da stupi u kontakt sa drugim ljudima i vozilima u biciklističkom okruženju, prirodno će biti potreba za "gledanjem". Odgovarajuće zadnje svetiljke su važno sredstvo za obezbeđivanje sopstvene bezbednosti, naročito noću, u ranim jutarnjim časovima ili u drugim slabo osvetljenim okruženjima. Pod, kao što su jahanje tunela, planinski putevi, zadnje svetiljke su neophodni sigurnosni dodaci.


Pošto zadnje svetiljke uglavnom koriste kao pasivno osvetljenje upozorenja, svrha je da se vidi. Prema tome, zadnje svetlo mora biti jasno vidljivo sa svakog ugla od pozadi ka bočnoj strani. Zbog toga, pored toga što ima određenu osvetljenost, važnije je imati širok raspon raspodele svjetlosti. Zbog toga, opcionalne zadnje svetiljke pored gledanja na osvetljenje zadnjeg, ali takođe moraju pogledati levo i desno od 30 stepeni, 60 stepeni do 90 stepeni osvetljenosti, ako je iza iza 0 stepena, bilo oko 90 stepeni su obimni Jednako svjetlo, naravno, je sigurnije.


USB punjenje ili instalirana baterija?


Uz litijum-jonsku bateriju se široko koristi, svetla za punjenje USB poslednjih godina postala su glavna snaga proizvoda brenda. Međutim, tradicionalne lampe zasnovane na bateriji i dalje imaju neke nezamenljive karakteristike. U poređenju sa zadnjim svetlima za punjenje preko USB-a, zadnja svetla na bateriji imaju sledeće funkcije: 1. Početni troškovi nabavke su relativno mali; 2. Trošak naknadne upotrebe je visok; Duži radni vek baterije; 4 kratko vreme za dopunu energije.


A sada popularna USB punjača za punjenje, njegove karakteristike su upravo suprotne: 1. Početni troškovi nabavke su veći; 2. niži troškovi naknadne upotrebe; 3. Izdržljivost je relativno kratka; 4. Popunite napajanje potrebno dugo. Pored toga, zadnja svetla za punjenje preko USB-a takođe treba da obrate pažnju na probleme prekomernog pražnjenja, kako bi se izbeglo oštećenje litijumske baterije.


U opcionalnim zadnjim svetlima, svetla na bateriji i USB svetla za punjenje nisu dobra ili loša, samo su pogodna i neprikladna. Potrošači mogu prema sopstvenim navikama za jahanje, s navedenim karakteristikama proizvoda, odlučiti da kupe zadnje baterije ili USB punjače zadnje svjetiljke. Na primjer, vrlo mali broj vozača vozio noću zbog niske frekvencije korištenja zadnjih svjetala, kupovina baterija zadnje svjetlo biće ekonomičniji izbor; budući da zadnje svetiljke koriste visoku frekvenciju, ali ne trebaju dugoročni jahači, prikladno je kupiti USB punjenje zadnjih svetala.


Izaberite svoj proizvod


Potrošači u kupovini zadnje svetiljke, general će uzeti u obzir svetlinu, ugao gledanja, životni vek baterije i cenu, pri tome ignorišući druga svetla poput zaslepljujuće, lokaciju za instalaciju i boju osvetljenja i druge faktore.


Na primer, neke visoke svetlosne svetlosne svetlosti mogu da pruže duže razdaljine za upozorenje, ali i zato što su svetla previše svetla i suviše oštra, što utiče na pogled sa zadnje strane vozila, ali uzrokuju opasnost. I lumena visok, iako će se osjetiti vrlo svijetle, ali i relativno snage, za vožnju u zajedničkoj zajednici, možete odabrati da je lumens umeren, ili korištenje svjetlosnog vodiča, reklamiranog svjetla nije očaravajući proizvodi.


Ponekad čak i na putu, možemo saznati da su neki vitezi pogrešno upozorili svetlo za upozorenje na bočnom prednjem svetlu ili postavili neke svetle boje pozadine u boji. Ove nepropisne sijalice mogu lako dovesti do toga da drugi ljudi misle da kada se biraju i koriste zadnje svjetlo, moraju se izbjeći.


Nakon instalacije treba pregledati


Sve više i više tipova biciklističkih svetiljki na tržištu, u kupovini treba obratiti pažnju na jednostavnost instalacije, kao što je potreba za alatima, gdje se može instalirati? Može li odgovarati različitim veličinama prečnika? Opšta lokacija instalacije, uključujući cijev za sedište, viljuška, posle police, jastučići (sedište), kacige, torbe za jastuke. U instalaciji posebne pažnje neće biti drugi predmeti na automobilu, kao što su police, tlo, pokrivač jastuka, što znatno smanjuje upozoravajući efekat? Ovaj put nakon izbora police za sijalicu ili može biti instaliran ispod sjedišta zadnjih svjetala, biće bolji izbor. Još jednom nakon instalacije, neće biti previše svetla? Hoće li da pali na pozadinu ljudi?


  • USB punjiva kaciga svjetla
  • Prilagodljivo LED svetlo za bicikle
  • MJ-900 punjiva mini projicijska LED prednja svetla za vožnju noću
  • MJ-819 Smart USB LED pozadinsko osvetljenje za vaš bicikl
  • MJ-898 Biciklistička kaciga sa ugrađenim LED pozadinskim osvetljenjem za bicikliste na cesti
  • MJ-898 MTB biciklistička kaciga sa LED diodama i inteligentnim sigurnosnim svjetlom

Srodni proizvodi