biciklističke kacige

- May 09, 2017 -

kriterijum za anti-utjecaj biciklističke kacige i firma snagu kopča pojasa su iznijela američka roba odbor za bezbednost potrošača (CPSC) sredinom 70 & # 39; e prošlog stoljeća. Projekat parametre kao što je Fondacija SNELL, Sjedinjene Države su Državnog zavoda za standarde i Američke akademije za ispitivanje materijala prikazani su prema različitim institucijama. U to vrijeme, samo jedan svjetlo moto kaciga upoznao ovaj kriterij. Međutim, biciklisti odbijaju da nose takve kacige jer su teški i prozračna.


U tom smislu, Bell Biker Company prvi je razvio standard bicikl CPSC kaciga, napravljen je od ABS plastike ljuske, umotana u stiropora. Kasnije ažuriranje shell materijala PVC i skupljih materijala polikarbonata znatno smanjuje težinu kacige. Općenito govoreći, biciklističke kacige može izdržati proces utjecaj najmanje dva, po prvi put i drugi biciklisti ili automobila sudarila, drugi put vozi biciklist sam pao na sudar, a ti materijali imaju dobar baferovanje efekat na dva udarca. < p="">


od pojave biciklističke kacige, oblik je prošla kroz mnoge promjene. Okrugli kaciga je već zastarjela, kacigu je sada manje, a oduška ima veliku promjenu, a efekat kul ventilacije je također u skladu s aerodinamičnim principu.

  • MJ-902 MTB sijalica sa zadnjim svetlima, LED prednjim svetlom i prednjim komandom
  • MJ-906 Top Mountain Bike LED svetiljka, biciklistička svetla i torsa za vožnju noću
  • Eagle 700 prednje svjetiljke za bicikle, biciklistička svjetiljka za bicikliste
  • MS-622T Zadnje svetlo zadnje svetlo za bicikle ili kacigu
  • MJ-819 Smart USB LED pozadinsko osvetljenje za vaš bicikl
  • MS-622 USB punjiva Svjetla za bicikle Upozorenje za djecu, ispod 50 za budžet za djecu

Srodni proizvodi