Bicikl kaciga izbora nesporazum

- Dec 04, 2017 -

Danas ćemo imati sažeti neke od najčešćih pogrešaka uBiciklističkih kaciga, svi moramo vidjeti ako ima je izigrati to?


Mit # 1: Upaljač kaciga bolje


Relativno govoreći, Kaciga je kao svjetlo kao moguće, ali je upaljač kaciga za jahanje, manje su šanse da će proći nacionalne sigurnosti certificiranja test standardni, veća relativna cijena bit.

Stoga, Premisa odabrane kacige mora proći nacionalne sigurnosti certifikata standarde, opće težine 260g ako dugo udaljenost ne Osjećat ćete se umorno, pa ne moraju biti zabrinuti kaciga indeks težine. Osim ako se za bicikl utrka. Kako bi se smanjila težina.


Mit # 2: Veći kacigu otvor ili više više zraka


Prozračnosti je ključ za kacigu i osigurava glave suhoće dok jahanje velike udaljenosti.

Veće ili veće otvore u kacigu, što je veći protok zraka oko glave.

Međutim, imajte na umu da više ili veće otvore u kacigu su, više na glavi je izložena i stoga se stepen zaštite se smanjuje u skladu s tim.


Mit # 3: kopča i Izvucite pojas ne mogu priuštiti određeni iznos sile


Mi može samo znati jahaće kacige za napraviti neki test utjecaja, ali isto tako kopča i vučenje traka veze odgovarajućim vlačnim pokusom, ako ne kroz odgovarajuće upinjanje, ne može se koristiti u kacigu.

Stoga, kvalificirani jahanje kaciga, male kopče i Izvucite pojas mora proći odgovarajući test, može se smatrati kao pravi kacige u skladu s nacionalne sigurnosne standarde certifikata.


Mit # 4: slomljena ili dospjele kaciga


Ako ne slažete, Nemojte koristiti, nosi samo srce harmonije, nema praktične koristi, ako mala mrda dodir ne smeta, ali kad pada, snage, ne nužno mogu imati zaštitnu ulogu.

Ne podcjenjuj ispucati, bilo je u fizičku strukturu kaciga za promjenu sila i sila efekte.

Vozači trebali promijeniti njihova kaciga svake tri godine, bez obzira da li je pao ili se srušio.

Jer, iako je Kaciga je bio pogodak, ali izloženost suncu i znoj erozije Učinit će kacigu i neki dodaci starenja, smanjujući tako sigurnosni faktor, oštetiti kaciga zaštitu.


Mit # 5: Nošenje kacige nije vezan

Uzimajući osloboditi od čeljusti na šljemu ugodnije, ali ako pogode u glavu, to će letjeti lako i prirodno neće biti zaštitna.

Stoga, da bi ulogu zaštitnu kacigu, nositi kacigu stegni remen u bilo kojem trenutku.


Mit # 6: nositi prevelike ili uskim kaciga


Ako kaciga nije ispravne veličine, to može zaštititi glavu su hit.

Za određivanje ispravne veličine kaciga, prvo izmjeriti najveći dio glave, obično 1 cm iznad obrve, i kupiti kacigu sukladno tim mjerenjima.

Mogu samo kupiti relativno pogodno veličine, i onda Koristite dugme Promijeni veličinu prilagoditi kako bi odgovarao veličini.

Nakon što je nosio kacigu, kaciga s jedne strane na drugu stranu, od naprijed prema natrag, osjećali ugodno nositi, ako izgube ili prejako, trebate nastaviti prilagoditi ili zamijeniti.


Mit # 7: Korištenje jadni kaciga


Proizvodnju Kaciga je strogim tehničkim standardima, jadni kacige često ne uspijevaju doći do sigurnosti standardni sudar, bit će opasno.

Može biti puno jahača ne zna kako znati kaciga su otkupili nije sigurno, u stvari, jednostavno iz Kaciga je zalijepljena sa sertifikacija standardni nije moguće odrediti da li je Kaciga je sigurno, morate imati odgovarajući izvještaji o ispitivanju i certifikata.

CE oznaka certifikata je za certificiranje određenih proizvoda, s naglaskom na sigurnosne karakteristike proizvoda.

To odražava sukladnost proizvoda sa zahtjevima javne sigurnosti, zdravlja, okoliša i osobnu sigurnost.


Mit 8: nosi pogrešan položaj


Najučinkovitiji položaj kaciga nositi treba održavati šljem i glavu razini, kaciga rub treba biti oko 1 cm iznad obrva.

Ako niste u tom položaju, zatim Provjerite veličinu Kaciga je prikladno, i zatim podešavanje regulatora Mjenjača i čeljust kako bi osigurale da kaciga nosi u ispravnom položaju.


Mit # 9: Čipka labave

Labav Uvezivanje omogućava kacigu za pomicanje u bilo kojem trenutku i uzrokovati sekundarnu sudara kada je pogođen u glavu i zaštiti je smanjen.

Morate prilagoditi duljinu ladice tako da udaljenost između ladice i brada (iz inbike jahanje mikro-stanica) može se podesiti na prostor između prstiju da biste povećali performanse učinkovite sigurnosne kacige.


Mit # 10: jahaće kacige nakon korištenje ležerno staviti

Nakon svakog korištenja jahaće kacige, molim te stavljen u prozračenom i hladnom mjestu, Izbjegavajte visoke temperature, ili dugotrajno izlaganje suncu.


Strukturnih i materijalnu znanost kacige ima učinak raspršivanje i jastuk vanjski utjecaj sile tako da krhka ali najvažnija glava može izravno utjecati.


  • Mala urbana bicikla
  • MJ-902 MTB sijalica sa zadnjim svetlima, LED prednjim svetlom i prednjim komandom
  • Eagle 600 Najbolji rangirani LED bicikli za LED punjenje, biciklističke svjetiljke na cestama
  • MJ-898 Biciklistička kaciga sa ugrađenim LED pozadinskim osvetljenjem za bicikliste na cesti
  • MJ-898 MTB biciklistička kaciga sa LED diodama i inteligentnim sigurnosnim svjetlom
  • MJ-6015 nosač prstena O-prstena, dodatna oprema Magika prednja LED svjetla za vožnju bicikla

Srodni proizvodi