Instaliranje biciklističkih Sigurnost Lamps

- May 09, 2017 -

kretanja bicikla, sve više i više ljudi i # 39; s favorit, naravno, putovanja bicikl kao prevozno sredstvo je i uobičajeno, ali sve više i više motornih vozila, vožnja problemi bicikl putovanje sigurnost sve više i više ozbiljan, kako se štite sigurnost bicikl putovanje, neophodno je da razmotre problem. Instalacija svjetla upozorenja sigurnost je vrlo dobar način da se dozvoli da ti kažem moje iskustvo u instalaciji.


Svjetla su neophodni, a to je sigurnost noćne vožnje. Instalirati lampu stalak na prednjoj strani, a zatim staviti LED lampica za punjenje lampa u lampu stalak. Jer je tip puni, ne treba zamijeniti baterije i vodio potrošnja energije, može biti dugo vremena rasvjeta, a možete podesiti žarišne duljine, rasvjeta se može podesiti, vrlo povoljno.


Prednja reflektirajuće lampe. Instalacije ovog lampa je nadolazeći automobil, efikasno se može odraziti na drugoj strani svetlosti, tako da druga strana možete pronaći na vrijeme, to je potrebno. I to Shang u svjetlu osvjetljenje, reflektivni udaljenosti od farova da bude daleko. U gradu cestovna rasvjeta boljem stanju, ne može otvoriti svjetla, također može napraviti automobil našli.


Stražnje svjetlo emitting lampe. Lampa se montira ispod zadnjeg okvira, s različitim svjetlosni načina da upozori zadnjeg vozila. Farovi sa ručnim prekidača, svjetlosnim uvjetima može zatvoriti.

Reflektirajuća pedale lampe. Na strani pola metra, imaju reflektirajuće lampa, bez obzira na prednje ili zadnje ima auto, može biti osvijetljen u svjetlu situacije, zadnja svetla sa situacijom, sa stopalom gore i dolje pokreta, odražavajući svjetlost učinak je također vrlo dobar, u slučaju daljine se vidi svjetlo u zamahu.

  • MJ-902 MTB sijalica sa zadnjim svetlima, LED prednjim svetlom i prednjim komandom
  • MJ-908 Snažni Lumena LED svjetla za planinske bicikle, najsvetliji biciklistički farovi
  • MJ-898 Biciklistička kaciga sa ugrađenim LED pozadinskim osvetljenjem za bicikliste na cesti
  • MJ-892 sigurnosna oprema za noćno pokretanje, 200 lumena LED svjetla sa Cree headlampom
  • MS-622 USB punjiva Svjetla za bicikle Upozorenje za djecu, ispod 50 za budžet za djecu
  • MJ-6102 Cree Bike Light baterija za Magicshine visoke snage LED svjetla

Srodni proizvodi