Moje stražnja svjetla imaju Webcam

- May 09, 2017 -

Iako je bicikl je nešto sigurniji od vožnje puno, još uvijek postoje mnoge opasnosti u nekoliko slučajeva, i vožnju po redu, ako jahanje brige o tome što će se dogoditi kasnije, oni ne mogu da uživaju u pejzažu oko njih.


Kao što svi znamo, vozač automobila u dijelu kamere performanse vožnje je daleko bolje nego sekciji bez kamera. To je loša navika, ali isto tako može iskoristiti to. Australija i # 39; s dva bicikla entuzijasta Andrew Hagen i Kingsley Fiegert dizajnirao repa lampe bicikla, koji se zove Fly6, posebno sa kamerom. It & # 39; e svijeta i # 39; e prvi bicikl pribor kombinirati kamere sa zadnja svetla, koja se može snimiti fotografisanjem sve stvari koje se dešavaju iza vožnju. Njihov cilj je da se bicikli da budu poštovani uz pomoć web kamere


Fly6 & # 39;. E programeri dva-bitni proizvod reći da je fatalna priroda leđa nesreće je četiri puta puta prethodne nesreće, što je više ozbiljan za trke natjecatelje. FLY6 će kombinirati HD kamere s biciklom svetla, a ne samo za zadnje bicikla ili automobila da skretanje ili zaustaviti upite, korisnici mogu dobiti informacije da je došlo iza svega. Ako vozač zna da će njegovo ponašanje biti snimljena kamerom, to će više pažnje posvetiti svom automobilu performanse, čime se smanjuje nesreće.


Ovo Fly6 može se montirati direktno ispod bicikl sjedište, snimanje korisnik iza realnom vremenu, snimanje 30 slika u sekundi vremena 720p označena visoke definicije video sa 130 stepeni širokokutni objektiv, i snimanje 16-bitni 32-kHz rezolucije mono zvuka preko ugrađenog mikrofona. Fly6 će biti opremljen sa 8 GB microSD kartice i može se produžiti do 32 GB. Čuvanjem kartice, korisnik može ih koristiti da bi zadnje važeće rekord prije AVI video datoteku zatvara u zapisnik.

  • MJ-908 Snažni Lumena LED svjetla za planinske bicikle, najsvetliji biciklistički farovi
  • Eagle M2 MTB Nožni farovi, sistemi rasvete sa 2400 Lumena svetla
  • Eagle 600 USB punjiva LED lampica za bicikle, ciklična prednja svjetla za manje od 100 godina
  • MJ-902 Super Bright Rechargeable Cree LED Mountain Bike Light Kompleti
  • MJ-898 Biciklistička kaciga sa ugrađenim LED pozadinskim osvetljenjem za bicikliste na cesti
  • MJ-892 sigurnosna oprema za noćno pokretanje, 200 lumena LED svjetla sa Cree headlampom

Srodni proizvodi