Kupovina farova

- May 09, 2017 -

Prednja svetla uglavnom su postavljena u ručku ručke, potrošači u kupovini, moraju obratiti pažnju na automobil sa ručkom, ugradnja je pogodna, a nivo ugla je podesiv. Ako ručka ručice nema prostora, može se koristiti i prenosna lampica montirana na prednju armiranu ploču. Prednja svetla uglavnom koriste broj 5., 7. bateriju ili litijumske baterije, 5., 7. baterije su češće, ali jednom za upotrebu 4-3, pa će zapremina biti veća; Lampa koja koristi litijumske baterije je mala, ali cena je veća i nije česta. Koristite 5. ili 7. baterije da biste obratili pažnju na kvalitet baterije, ako vam nije potrebno da uklonite baterije dugo vremena, da baterijska tečnost ne ističe lampu oštećenja.


U funkcionalnom aspektu, najbolje je da se puni svetlo, polu-svetli i treperi režim, kako bi se pratio stvarni drumski saobraćaj, kao što je na svetlu osvetljenim gradskim ulicama biciklom, treptajući režim umjesto jakih svjetala dolazi u oči . Većina proizvoda sijalice može sprečiti kišu, ukoliko je to nesrećan unos vode, prvo treba isključiti, otvoriti obrišite, sjeniti nakon otvaranja.


Da li imate lampu za auto? Lampa u budućnosti će postati standard bicikala, bez obzira na vožnju planinskim biciklom, putnom avionom, automobilom ili korpom, sve dok je noćni bicikl, treba da budu ugrađeni napred, zadnja svetla, da drugi mogu jasno videti postojanje Bicikla kako biste osigurali bezbednost vožnje! Na kraju, takođe želimo da se pozovemo na prijatelja u automobilu, ne zaboravite da koristite punjive baterije koliko je to moguće, i dobro izvlačite akumulator Oh!


Izaberite glavnu lampu bicikla, ili od njegove upotrebe LED čipovskog izvora svetlosti, maksimalnog broja Lumena, kruga vožnje, trajanja baterije, termičkog dizajna i da li su vodootporni ovi aspekti sveobuhvatno razmatrani.

  • MJ-906 Top Mountain Bike LED svetiljka, biciklistička svetla i torsa za vožnju noću
  • MJ-908 Snažni Lumena LED svjetla za planinske bicikle, najsvetliji biciklistički farovi
  • MS-622 Punjiva bočna prednja bočna i zadnja kombinovana svetla
  • MJ-908 Najsjajnija, najsnažnija punjiva LED svjetla za planinske bicikle sa indikatorima
  • MJ-6102 Cree Bike Light baterija za Magicshine visoke snage LED svjetla
  • MJ-6058 Bike Light Helmet Mount, kompatibilan sa Gopro fotoaparatima i čeličnim šleperima

Srodni proizvodi