Razlika između bicikla svjetiljke

- May 09, 2017 -

prema upotrebu, biciklističke lampe mogu se klasificirati kao upozorenje svjetla i rasvjeta lampe. Glavna funkcija lampica upozorenja je da pusti vitez moći da se vidi, da se održi sigurnoj udaljenosti, general zadnja svetla upozoravaju svjetla; lampe moraju pružiti dovoljno osvjetljenje, tako da vitezovi vidim put ispred sebe, generalni farovi su rasvjeta lampe, ali i sa brojnim treperi funkcija, može se koristiti kao upozorenje.

< br="">

Budući da je zadnja svetla se uglavnom koriste kao upozorenje pasivni osvjetljenje, svrha je da se vidi, tako da se stražnja svjetla moraju napraviti vitez od zadnjeg na bočnoj strani svih uglova, što može biti jasno se vidi, tako da mora imati određeni intenzitet svjetlosti šire, što je još važnije je distribucija raširena svjetlo. Stoga, pored gledajući zadnje zadnjeg svjetline, trebalo bi da pogledate lijeve i desne strane od 30 stupnjeva, 60 stupnjeva i 90 stupnjeva svjetline, ako iz zadnjeg 0 stupnjeva su prebačeni na lijevo i desno 90 stepeni imaju širok i ujednačeno svjetlo, naravno, je najsigurniji.


Niska potrošnja energije, opću upotrebu od 7. baterije ili gumb CR2032 baterije, upotreba dugme baterija može smanjiti veličinu zadnja svetla, ali cijena dugme baterija je veći i ne mogu se ponovo napuniti. Instalacija stražnja svjetla su više nego cijev, jastuk sjedala torbu i zadnje vilice, u kupovini moraju obratiti pažnju na instalaciju pogodnosti, kao što je da li je potreba za korištenje alata, da li da se popravi torbu na strunjačama, da odgovara veličini različitih promjera? Pazite da ne budu zaklonjena drugim stvarima prilikom instalacije.

  • MJ-908 Snažni Lumena LED svjetla za planinske bicikle, najsvetliji biciklistički farovi
  • MJ-902 prednje i zadnje bicikle LED prednje i zadnje svetiljke za noćno voženje
  • MJ-900 punjiva mini projicijska LED prednja svetla za vožnju noću
  • MJ-819 Smart USB LED pozadinsko osvetljenje za vaš bicikl
  • MJ-902 Super Bright LED punjiva Bike svjetla za Noć Riding
  • MJ-892 sigurnosna oprema za noćno pokretanje, 200 lumena LED svjetla sa Cree headlampom

Srodni proizvodi