je razlika između bicikla ostalih svjetla i svjetiljke

- May 09, 2017 -

1, Svjetlina režim

Pored normalnih 100% -% 50% režim svjetline -20%, lampu i # 39; e blic je općenito taktički flash, a režim blica lampe za bicikle je sigurnosni upozorenje sporo flash, slično kao i automobil i # 39; e lampica frekvencija treperi, i profesionalni bicikl lampa u prilagođavanju svjetline, nemaju lampu kao zatvaranje štand, to je zaštita sigurnosti detaljima jahanje.


2, vodootporan performanse, gore navedeni profesionalni bicikl lampe, oni obično imaju odlične vodootporan seks, uzeti u obzir korištenje kišnih dana, ili se vozi u slučaju iznenadne kiše, pa vodootporan razred veći, obično IP65.

< br="">

a iznad ove karakteristike, je pravi profesionalac karakteristike bicikl farova, postoje i drugi detalji, kao što je postavljanje stenta dizajn više u skladu s potrebama bicikli, više integracije, kao što su profesionalni bicikl lampa prekidači, obično se sjaji, lako voziti brzo pronaći položaj prekidača.


Sve strane igra original, nadam se da se usvoji, radim bicikl lampa prodaja vanjske trgovine, učinio za 7 godina, razumijevanje ove vrste proizvoda također ima mnogo godina razumijevanja, sada je to domaći poslovni e nvironment, avaj, je stvarno dobro učiniti lampu kupiti, ali sa proizvođačima smeće robu, sve vrste imitacije na čelu sa visokog profila mašina rušenje baterije, imaju samo jednu prednost, niska cijena, cijena niža nego skup dobrih lampe cijene koštanja. Gore navedene osobine raznih profesionalnih bicikala lampi ne odnose na njih.

  • MJ-906 Top Mountain Bike LED svetiljka, biciklistička svetla i torsa za vožnju noću
  • Eagle 300 USB punjiva LED prednja svetla, biciklizam Noćna svetlost
  • MJ-900 punjiva mini projicijska LED prednja svetla za vožnju noću
  • Eagle 600 USB punjiva LED lampica za bicikle, ciklična prednja svjetla za manje od 100 godina
  • MJ-902 Super Bright LED punjiva Bike svjetla za Noć Riding
  • MJ-6015 nosač prstena O-prstena, dodatna oprema Magika prednja LED svjetla za vožnju bicikla

Srodni proizvodi