Neophodnost profesionalnih svjetiljki za bicikle

- May 09, 2017 -

Jedinica svetlosti je lumen, ali preferiram jedinicu (Lux [Lux]) prema nemačkoj sijalici, što je veći broj lumena, a svetlije su svjetla. To nije da kupite svetlije svetlije, bolje je sigurnije? Ovo je apsolutno pogrešno. Vaša lampa je svetla može osvetliti prednju stranu, ali takođe želite da razmislite o drugoj strani prolaska je zaslepljujuća, potrebna je da drugu drugu mogu razlikovati položaj jedne od drugih siguran izbor, tako da ne odlučite da koristite snažnu svjetiljku kao lite Lampa.


Noćno jahanje po zahtevima osvetljenja je svetlost bolje, mesto je veliko, nije potrebno mnogo daleko, blizu svjetlosti da osvjetljuje veliki i da ima čistu liniju za odsječavanje, ne može se mešati u automobil , Ovo je naš izbor lampe treba razmotriti opseg.


Zahtjevi za opremom za noćni jahač za svetiljke su visoki seizmički učinci, jer biciklizam može da naiđe na neujednačenu, neugodnu situaciju na putu, ukoliko se anti-seizmički performansi nisu dobri, iznenada skakanje, lampe, lako se stvara opasnost. Sljedeće noći jahanje farova takođe ima određenu funkciju za zaštitu od kiše, zbog vožnje kada su svi rekli da će se loše susretati kakvo vrijeme, vrijeme kiše bez osvetljenja, sigurnost je skrivena opasnost.


Samo šaka zemalja širom sveta ima standardizovane biciklističke lampe, a Nemačka je najnaprednija implementacija. Dakle, mala serija kompozitne lampice Tak je poželjna, ako se osećate skupo, a onda razmišljate o svojim životnim bezbednosnim problemima, mala kompilacija oduvek je verovala da je život i znanje najviše vredno ulaganja u dve stvari ili Ne vozite noću, da biste vozili linijom, biće konfigurisane da biste zaštitili sopstvenu sigurnosnu opremu.

  • MS-622 Punjiva bočna prednja bočna i zadnja kombinovana svetla
  • MJ-819 crvene zadnje biciklističke svetiljke za bezbednost biciklizma
  • MJ-902 Super Bright LED punjiva Bike svjetla za Noć Riding
  • MJ-898 Biciklistička kaciga sa ugrađenim LED pozadinskim osvetljenjem za bicikliste na cesti
  • MS-622 Clip na USB punjivoj LED biciklističkoj zaštitnoj svjetiljki za noćni biciklizam
  • MJ-6016 vanjski produžni kabl, 3ft kabl za svjetiljke za bicikle za magike ili svjetla za kacige

Srodni proizvodi