Svetlo za zaštitu bicikla sa ugrađenim svetlom u zadnjem delu

Svetlo za zaštitu bicikla sa ugrađenim svetlom u zadnjem delu

Allty 500 je naš novo razvijen sigurnosno svjetlo za putnike / bicikle sa ugrađenim zadnjim svjetlom. Dizajniran da bude lagan i zgodan, lako se može skinuti sa montažne konzole nakon svake vožnje i napunjen preko Micro-USB-a. Prednje svjetlo nudi 500 stvarnih lumena svjetlosti na blago toplijoj ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Allty 500 je naš novo razvijen sigurnosno svjetlo za putnike / bicikle sa ugrađenim zadnjim svjetlom. Dizajniran da bude lagan i zgodan, lako se može skinuti sa montažne konzole nakon svake vožnje i napunjen preko Micro-USB-a. Prednje svetlo nudi 500 stvarnih svetiljki svetlosti na blago toplijoj melodiji. Pozadinsko svetlo može se kontrolisati nezavisno dvostrukim pritiskom na dugme za napajanje, dva režima blica i konstantan režim.

2.jpg

Svetla Allty koriste sve univerzalne Garmin modele, jednostavno okretanje će osloboditi svetlost iz osnove za montažu radi bezbednog čuvanja ili punjenja. U zavisnosti od vaše specifične potrebe u to vreme, Allty 500 može brzo da se uklapa u ulogu komplementarne svetlosne svetlosti.

3.jpg

Kada se koristi na kacigu, zadnje sigurnosno svetlo je vrlo vidljivo. Ovo bi moglo dopuniti jaku ručnu svjetlost za gomilu off road jer većina MTB vozača ne nosi zadnja svjetla. A prilikom prolaska kroz prolaze puteva do i od njihovih planinskih staza, prisutna je značajna opasnost posebno za ljubitelje nocenja.

4.jpg

Allty 500 dolazi sa montažnim rešenjima za kacigu i ručkom iz kutije. Sve je intuitivno i lako se instalira, nakon čega nećete morati da uklanjate nosače.


Hot Tags: sigurnosno svetlo za bicikl sa ugrađenim zadnjim svetlom, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cena
Srodni proizvodi

Upit