Budžetska LED svjetla za bicikle

Budžetska LED svjetla za bicikle

Za mnoge slučajne bicikliste, postoji mala motivacija da kupujete od svetlih lampica za brendove za stotine dolara kada postoje na jedinicama papira koji su dostupni na Amazon za 1/10 cijene. Svetiljke za brand name obično proizvode dobronamerna grupa stručnjaka sa godinama ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Za mnoge slučajne bicikliste, postoji mala motivacija da kupujete od svetlih lampica za brendove za stotine dolara kada postoje na jedinicama papira koji su dostupni na Amazon za 1/10 cijene. Svetiljke za marke proizvoda obično proizvode dobro poznata grupa stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom i najsavremenijim znanjem u industriji kako bi se usavršili mnogi često previđeni detalji koji čine razliku.

2.jpg

U našim proizvodnim procesima i proizvodnim procesima, snage slabosti svake generacije i linije proizvoda se uzimaju u obzir i optimizuju u najnovijim izdanjima. Ovo je u skladu sa našom poslednjom generacijom svjetala za bicikliste. Svetlo za bezbedno svetlo za bicikle LED Allty 300. Ne samo da dobijate vrhunski proizvod iz brenda imena kao što je Magicshine, ali krađa ugovora će ponovo razmišljati o kupovini otpadnih proizvoda sa jedne fabrike na putu.

3.jpg

Allty 300 je dizajniran od svakog aspekta kako bi bio ljubazan prema korisniku. Ugrađeno sigurnosno svjetlo je naš prvi pokušaj da napravimo svetlosno sigurnosno svjetlo. Njegov krug je odvojen od prednjih svetala, potrebno je samo da ga imate kada vam zatreba. Njegova prednja svjetlosna snaga je ograničena na 300 stvarnih lumena sa jednim XP-G2, umivaonik velikog područja toplote osigurava sigurnost i vrhunske performanse za sve korisnike na svim podešavanjima.

4.jpg

Lijep, čist čist snop definitivno će se razdvojiti od partnera sa niskim troškovima. Ugrađena baterija može napuniti punu svetlost na sat i po. Tzv. Sve u jednom sigurnosnom svjetlu za sve aktivnosti na otvorenom.


Hot Tags: biciklistička svetla za bezbednost bicikla, iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cena
Srodni proizvodi

Upit