Prilagodljivo LED svetlo za bicikle

Prilagodljivo LED svetlo za bicikle

MJ-902B je jedna od najnovijih linija biciklističkih svjetala u svijetu, a sredina djeteta je 3, obuhvata snage sa obe strane. Biti super malim i laganim na jednom kraju, i stavljajući blizu 2k lumena svetlosti sa druge strane. Iako nisu projektovani kao puno na MTB upravljaču, Enduro ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

MJ-902B je jedna od najnovijih linija biciklističkih svjetala u svijetu, a sredina djeteta je 3, obuhvata snage sa obe strane. Biti super malim i laganim na jednom kraju, i stavljajući blizu 2k lumena svetlosti sa druge strane. Iako nije dizajniran kao pun na MTB-u, Enduro light, MJ-902B sigurno ima moć da to uradi ako želite.

2.jpg

1600 lumena stvarnog izlaza generiše se svojim 2xCREE XM-L2 LED, poboljšanim iz prethodne verzije serije 9. Fini materijali i izrada omogućavaju lakom kućištu da ostane čvrsta i izdržljiva pod bilo kojim vremenom. To je idealno za upotrebu na putu.

3.jpg

Specifično razvijena Bluetooth aplikacija nudi mnoge opcije što čini 902B visoko prilagodljivim sigurnosnim svjetlom za bicikl. Fabrički postavljeni režimi rada za različite svrhe, svaki se može kontrolisati po vašem ukusu.

4.jpg

Precizne postavke koje preferirate mogu se sačuvati za kasniju upotrebu. Ovo bi moglo zvučati malo suviše komplikovano za biciklističko svetlo koje je jedini posao da obezbedi svetlost. Ali, kada ih shvatite, to će vas čuditi kako ste uspeli pre nego što ste dobili ovo svetlo.

Uobičajena baterija se lako može naplatiti bilo gde Micro-USB i nudi 2,3 časa stalnog rada na maksimalnom osvjetljenju. Za planinske i off road vozače možete ili pričvrstiti svjetlo na šlem ili ga koristiti kao glavnu svjetiljku upravljača. Njegova proizvodnja i obrazac snopa neće razočarati.


Hot Tags: prilagodljivo svjetlo za bicikl sigurnost, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit