Mala i lagana biciklistička svetla

Mala i lagana biciklistička svetla

Od mnogih upotreba za MJ-900B, jedan od njih je kao super mali i lagan sigurnosno svjetlo za bicikle. Kod 42 g teško dodava težini na upravljačima, eksterni 2-ćelijski baterijski komplet je vezan za vašu tubu da bi se obezbedio jedinstveni XM-L2 sa 2,2 časa stalnog rada na ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Od mnogih upotreba za MJ-900B, jedan od njih je kao super mali i lagan sigurnosno svjetlo za bicikle. Kod 42 g teško dodati težini na upravljačima, eksterni baterijski komplet od 2 ćelije je pričvršćen u vašu tubu za dole i obezbedi jedinstveni XM-L2 sa 2,2 časa stalnog rada uz najvišu osvetljenost.

3.jpg

Blicka upozorenja koja je jedinstvena za Bluetooth liniju je veoma korisno sredstvo da se primetite u prometnom gradskom saobraćaju. Brzi blicevi u brzim sljedbama pri punom osvetljenju će vam osigurati da vas vozači koji se brzo kreću od par kilometara daleko. Međutim, u gradskom saobraćaju možda ćete želeti da ga podesite na samo nekoliko desetina lumena.

4.jpg

Zahvaljujući slobodno podesivoj Bluetooth aplikaciji, od načina osvjetljenja do osvjetljenja se lako može modificirati sa vaših mobilnih uređaja. Bez obzira da li želite da koristite MJ-900B kao svetlosni kaciga ili na vašoj upravljačici ili čak na vašem stolici kao zadnje upozoravajuće svetlo. Opcije prilagođavanja su tu da bi to bilo moguće.

2.jpg

900B se takođe može koristiti na planinskim stazama ako tako odlučite, na izlazu od 1000 lumena, možda ćete biti sasvim adekvatni za manje tehničke staze. Opcija svetla za kacigu je takođe opremljena dodatnom opcijom MJ-6058. Baterija se takođe može koristiti za punjenje drugih USB kompatibilnih uređaja u vremenu potrebe.


Hot Tags: mala i lagana sigurnosna svjetla za bicikle, iz SAD, trgovina, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit