Najbolja sigurnosna svetlost za led

Najbolja sigurnosna svetlost za led

Magicshine uglavnom cilja na gomilu planinskog bicikla, nedavno smo se aktivno proširili na terensku cestu i gradsku biciklističku teritoriju, a MJ-819 i MS-622 su prvi koji smo predstavili. Dobrodošli na ovo zadnje svjetlo bili su mlani, od tada smo proučavali i poboljšali stariju seriju dok ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Magicshine uglavnom cilja na gomilu planinskog bicikla, nedavno smo se aktivno proširili na terensku cestu i gradsku biciklističku teritoriju, a MJ-819 i MS-622 su prvi koji smo predstavili. Dobrodošlica za ovo zadnje svjetlo bila su mlaka, od tada smo proučavali i poboljšavali stariju seriju, a trošak je što je moguće manji. Ove godine smo gurnuli Seemee 20 i 60 biciklističkih zadnja svetla i odgovori su bili više nego prijatni.

2.jpg

Iz kategorije zadnjeg sigurnosnog svjetla, izgleda da je Seemee 60 dobio najosjetljiviji odgovor. Od veličine, težine i funkcije, zadovoljava i prevazilazi očekivanja. Materijali visokog kvaliteta i zanatstvo čine da se zaista ističu od svojih partnera sa niskim troškovima. Aluminijumska legura pokriva kosu između lice i zadnje montažne osnove, a kohezivna konstrukcija daje joj IPX 6 rejting.

4.jpg

Linije i redovi COB LED-a pokrivaju ravno prednje svetlo lice, nudeći 30 lumena 17 lumena i 9 lumena na 3 svoje postavke osvetljenosti, ugrađene u senzore vibracija otkrivaju promene u brzini i povećavaju osvetljenost na 60 lumena u superbrzom sukcesiji treperi. Ovo je definisana karakteristika modela Seemee 60.

3.jpg

Kada je u stanju mirovanja, zadnje svetlo će preći u režim mirovanja kako bi se uštedela snaga nakon 60 sekundi. Dugme za napajanje postaje zeleno da bi se pokazalo kada je punjenje USB-a završeno i crveno ukazuje na to da se uređaj još uvek puni.


Hot Tags: najbolji led biciklo zadnje sigurnosno svjetlo, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit