Mala i lagana bočna sigurnosna svetla

Mala i lagana bočna sigurnosna svetla

Napravljen za gradske bicikliste kojima je potrebna udobnost i vidljivost po cijeni koja je izuzetno lako na novčaniku, dolazi Seemee 20, mali i lagan sigurnosno svjetlo za bicikl. Dimenzije su 31x29.5x23mm, veličine četvrtine i težine samo 17g, ovo je verovatno Magicshine ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Napravljen za gradske bicikliste kojima je potrebna udobnost i vidljivost po cijeni koja je izuzetno lako na novčaniku, dolazi Seemee 20, mali i lagan sigurnosno svjetlo za bicikl.

2.jpg

Dimenzije su 31x29.5x23mm, veličine četvrtine i težine samo 17g, ovo je najmanja biciklistička svetlost Magicshine-a.

3.jpg

20 lumena maksimalno sposobnih lumena proizvede olovo COB crvenih LED dioda, pružajući 180 stepeni vidljivosti iza vozača sa stepenom nagiba na montažnu bazu. Jednostavno montirati i demontirati silikonski o-prsten, pogodan za upotrebu u bilo kojem objektu u obliku cijevi. Seemee 20 koristi litijum-polimersku bateriju kapaciteta 240mAh na 3.7V, održavajući upotrebu na najsjajnijem konstantnom podešavanju u trajanju od 1,4 sata. Runtime se udvostručuje pod bilo kojim podešavanjem blica. Sa najmanjem izlazom od 4 lumena na blicu, svetlost može trajati do 21,7 sati.

4.jpg

Ocena IPX-a znači da je zadnje svetlo potpuno otporno na vodu. Seemee 20 je opširno testiran pod i vrstom okruženja za performanse i trajnost. U ovom trenutku nećete naći bolje.


Hot Tags: mala i lagana bočna sigurnosna svetla iz SAD, prodavnica, jeftina, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cena
Srodni proizvodi

Upit