Svetlo sigurnosna svetlost

Svetlo sigurnosna svetlost

Naša najnovija generacija casual svetla dizajnirana je na umu, kao što je Allty 500 super svetlo sigurnosno svjetlo za urbane i cestovne bicikliste. Allty 500 nudi 500 stvarnih svetiljki svetlosti, pokretanih od strane jedne XP-L LED sijalice i ugrađene litijumske baterije 1800mAh. Napravili smo ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Naša najnovija generacija casual svetla dizajnirana je na umu, kao što je Allty 500 super svetlo sigurnosno svjetlo za urbane i cestovne bicikliste.

2.jpg

Allty 500 nudi 500 stvarnih svetiljki svetlosti, pokretanih od strane jedne XP-L LED sijalice i ugrađene litijumske baterije 1800mAh. Mi smo napravili ovaj svetlost super prijateljskim putnicima dodajući zadnje crveno upozoravajuće svetlo. Bilo da se vozite na planinskim stazama, međudržavnim autoputevima ili zauzetim urbanim ulicama. Ova sigurnosna svetla će vas čuvati sa sigurne udaljenosti i osigurati da niste žrtva prekomjerne količine ili nedostatka vidljivosti.

3.jpg

Lamela je fino izrađena od najkvalitetnijih materijala za sve vremenske prilike. Indikator baterije ugrađen je u pozadinski logotip Magicshine, zeleno za 100% do 50%, plavo za 49% do 10%, a crveno za manje od 9% akumulatorske baterije, lako je gledalo sa periferne i veoma intuitivne.

4.jpg

Prednje svetlo nudi nekoliko načina osvjetljenja i režim rada blica dok zadnja svjetla nude konstantni mod i 2 režima rada blica. Prednja i zadnja svetla se nezavisno kontrolišu jednim pritiskom za prednje svetlo i dvostrukom presovanjem za zadnje svetlo.


Hot Tags: svetlo sigurnosno svjetlo svjetla, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit