MJ-886 Head Taktička LED prednja svetla, sigurno svetlo za trčanje ili na biciklu

MJ-886 Head Taktička LED prednja svetla, sigurno svetlo za trčanje ili na biciklu

Komforno postavljen i moćan na 550 lumena, MJ-886 prednji far je svestran izbor spoljne opreme za bilo kakvu noćnu aktivnost, nemate problema sa gledanjem i vidljivošću sa ovim zaštitnim krovom, zaštićenim od vremenskih uslova.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Magicshine MJ-886 je svestran farovi / sigurnosna svjetla koja se mogu koristiti u velikom broju aktivnosti. Trčanje, hodanje, spavanje, planinarenje, skijanje ili kampovanje.


Izvor svetlosti farova dolazi od 3x SSC Z5 LED dioda, koji proizvode 550 lumena stvarnog izlaza sa ugao snopa 15 stepeni. Telo svetlosti izgrađeno je od legure aluminijuma i plastike, sa čvrstim anodiziranim anti-abrazivnim završetkom tipa III, trajnim i stilskim dizajnom.


Traka za glavu na ovom prednjem svetlu je vrlo elastična i podesiva. Baterija se nalazi u torbici povezanom sa trakom za glavu. Žičani daljinski upravljač / indikator nivoa baterije se uklanja sa strane i može se spustiti na vašu odjeću ili ranac. 3 načina za izbor, radni vijek se kreće od 2.3 sata do 20.5 sati pri punom opterećenju.


Uobičajeni paket baterija je 2x18650 Li-ion ćelija, koji se lako puniti koristeći podrazumevani punjač za 3 sata sa podrazumevanim punjačem.

Am2 (001) .jpg

Am3 (001)

Am4 (001) .jpg

Am5 (001) .jpg

Am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-886 headtamp headtamp za glavu, bezbedno svjetlo za vožnju ili na bicikl, iz SAD, trgovina, jeftino, popust, najbolja, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit